LayerZero Labs heeft zijn belang teruggekocht van FTX Ventures en Alameda

LayerZero Labs heeft zijn belang teruggekocht van FTX Ventures en Alameda

Het protocol kondigde een overeenkomst aan om 100% van de aandelenpositie van FTX Ventures en Alameda Research uit te kopen.

 

LayerZero Labs kondigde op 10 nov. een overeenkomst aan om 100% van de aandelenpositie van FTX Ventures en Alameda Research uit te kopen, inclusief token warrants en alle overeenkomsten tussen de partijen. 

In maart haalde het protocol 135 miljoen dollar op in een mede door FTX Ventures geleide financieringsronde, wat de waardering van de startup op 1 miljard dollar bracht. Andere investeerders in de ronde waren Andreessen Horowitz, Sequoia, Coinbase Ventures en PayPal Ventures.

In een verklaring vrijgegeven aan investeerders en gepubliceerd op Twitter, zei Bryan Pellegrino, de CEO van LayerZero:

"We hebben de afgelopen 72 uur de klok rond gewerkt om een overeenkomst te structureren en hebben FTX/FTX Ventures/Alameda uitgekocht van 100% van hun aandelenpositie, token warrants en elke overeenkomst tussen ons."

 

Tank is leeg

LayerZero beweerde $ 107 miljoen in contanten te bezitten, samen met het equivalent van $ 27 miljoen in on-chain fondsen, met ongeveer 90% in stablecoins, komend op een totaal van $ 134 miljoen. Daarnaast had de startup $11,5 miljoen op FTX die werd gebruikt voor operationele doeleinden, maar zei dat het nu een saldo van nul heeft. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws