Bijna 1 miljard aan Solana tokens wordt donderdag vrijgegeven.

Bijna 1 miljard aan Solana tokens wordt donderdag vrijgegeven.

Solana's Epoch 370 loopt over iets minder dan 24 uur af, en daarmee zal de ontgrendeling van meer dan 47 miljoen SOL tokens door validators beginnen. Dit zou de zoveelste gebeurtenis kunnen zijn die leidt tot enorme volatiliteit voor Solana en de hele markt.

 

Deze massale ontgrendeling van tokens komt op een vrij beroerd moment. Niet alleen voor Solana, maar voor de hele cryptoruimte na de ineenstorting van FTX.

Volgens gegevens van het Solana dashboard zullen in Epoch 370 47.289.526 SOL, ter waarde van bijna $1 miljard, worden ontgrendeld. Een epoch in Solana is een periode waarin validators hun ingezette tokens niet kunnen ontgrendelen op het netwerk. Na het verstrijken van Epoch 370, dat over minder dan 24 uur afloopt, zullen de unstaked SOL door validators worden ontgrendeld. Ondertussen blijft het onzeker of de validators hun ingetrokken SOL zullen verkopen, gezien de huidige prijsontwikkeling van de token.

De native munt van Solana is de afgelopen 24 uur bijna 40% gekelderd. Op het moment van schrijven wordt SOL onder de $20 verhandeld. De enorme prijsdaling van SOL kan in verband worden gebracht het aanhoudende FTX en Alameda fiasco de afgelopen dagen. Terwijl de algemene cryptomarkt een klap heeft gekregen, is de duikvlucht van Solana eigenaardig vanwege zijn verband met Alameda.

Daily chart van Solana waar goed te zien is dat wat de impact de laatste tijd heeft gehad op de SOL prijs

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws