Coinbase Duitsland op de vingers getikt

Coinbase Duitsland op de vingers getikt

De Duitse Federal Financial Supervisory Authority (BaFin) heeft de eenheid van Coinbase in Duitsland op de vingers getikt en bevolen om te zorgen voor een goede bedrijfsorganisatie. De organisatie zei dat het schendingen heeft gevonden in de vereisten voor een goede bedrijfsorganisatie in de activiteiten van Coinbase Duitsland.

 

Coinbase Duitsland gewaarschuwd na audit

De laatste verklaring van de Duitse autoriteiten voegt zich bij verschillende onderzoeken waarmee de cryptobeurs in verschillende jurisdicties te maken kreeg. BaFin zei dat het organisatorische tekortkomingen bij het bedrijf heeft gevonden, hoewel niet duidelijk is om welk aspect het gaat. Het gaf aan dat de bedrijfsorganisatie niet consistent was op alle gebieden die onder de controle gingen. De Federal Financial Supervisory Authority gaf een verklaring uit waarin stond dat het bevel op 27 september 2022 werd gegeven.

"Een controle van de jaarrekening bracht organisatorische tekortkomingen bij het instituut aan het licht. De regelmatigheid van de bedrijfsorganisatie was niet op alle gecontroleerde gebieden gegeven."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws