trading app Robinhood heeft er een concurrent bij

trading app Robinhood heeft er een concurrent bij

Fidelity's Digitale Activa dochteronderneming is van plan om de Bitcoin en Ethereum handel zonder commissie uit te rollen

 

Fidelity Crypto zal gebruikers in staat stellen crypto te verhandelen met zero-commissie via de Fidelity Investments App in de US. De handelsdiensten zullen worden aangeboden door Fidelity Digital Assets. In de app kunnen klanten hun traditionele en crypto-activa naast elkaar bekijken. Dit is weer een grote stap van een grote hedge fund om haar klanten en potentiele nieuwe te verbinden met crypto


Robinhood kijk uit 

Klanten die geïnteresseerd zijn in het nieuwe crypto-aanbod kunnen zich aansluiten bij de whitelist, waarbij Fidelity hen zal informeren wanneer het product in hun staat lanceert. Daarnaast lanceert Fidelity een crypto-onderwijsprogramma.

Gevestigde brokerage Robinhood Markets, een belangrijke concurrent van het nieuwe product van Fidelity, biedt al sinds het begin van de pandemie zero-commissie handel aan.

Maar Robinhood gaat moeilijke tijden tegemoet terwijl het probeert zijn oude glorie te herwinnen, en het nieuwe product van Fidelity zou de afnemende betrokkenheid van Robinhood's gebruikers kunnen bedreigen. Terwijl de gebruiksvriendelijke interface van Robinhood aantrekkelijk is voor beginners, biedt Fidelity diensten aan die meer geavanceerde beleggers kunnen aantrekken.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws