Google lanceert Blockchain Node Engine voor ETH-ontwikkelaars

Google lanceert Blockchain Node Engine voor ETH-ontwikkelaars

Techgigant Alphabet's Google Cloud divisie heeft Blockchain Node Engine gelanceerd om de mogelijkheden van Ethereum ontwikkelaars te vergemakkelijken. 

 

Nodes zijn opslagapparaten, waaronder een computer, laptop of server die de codes voor blockchainnetwerken draaien. Nodes dragen en verplaatsen enorme hoeveelheden blockchaingegevens. Een groter aantal nodes op een netwerk zorgt voor een veiliger, schaalbaarder en gedecentraliseerder netwerk.

Google's Blockchain Node Engine biedt node-hosting diensten aan die ontwikkelaars meestal zelf beheren en waarbij voortdurend toezicht nodig is. Google's Blockchain Node Engine doet voortdurend toezicht op de nodes en herstart ook de verstoorde.

Google erkent het belang en de vooruitzichten van de Web3 ontwikkelingsruimte en is van plan een belangrijke speler te worden. De eerste lancering van Google's Blockchain Node Engine is alleen beschikbaar voor Ethereum-ontwikkelaars. Google hoopt de dienst in de toekomst ook aan andere crypto-ontwikkelaars aan te bieden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws