Voormalig senator van de VS rekent erop dat crypto een beslissende factor zal zijn bij de komende verkiezingen

Voormalig senator van de VS rekent erop dat crypto een beslissende factor zal zijn bij de komende verkiezingen

De Crypto-raad voor innovatie in de Verenigde Staten heeft een enquête gehouden om de opinie van de mensen over de regelgeving voor crypto in het land te inventariseren. 

 

Volgens de gegevens stemde 52% van de 1200 stemmers die deelnamen aan de enquête voor meer regulering van de industrie, terwijl ongeveer 7% vond dat de industrie minder gereguleerd moest worden. De overige 41% van de deelnemers was gelijk verdeeld in hun mening, waarbij de ene helft vond dat de bedrijfstak momenteel voldoende gereguleerd is, en de andere helft geen mening had. Ongeveer 58% stemde er ook voor dat wetgevers gelijktijdig prioriteit geven aan marktstabiliteit en fraudedetectie. 

Cory Gardner, voormalig senator en de huidige politieke hoofdstrateeg van de cryptoraad voor innovatie, vatte de enquêteresultaten positief op. Hij zei dat mensen nu het potentieel van crypto hebben ingezien en, om duidelijkheid en transparantie te hebben, voor regelgeving hebben gestemd. De regelgeving zou de consistentie van de erkenning van het potentieel in de industrie verder verbeteren. 

Gardner zei dat de publieke opinie dicht bij de mening van de organisatie staat en stelde dat iedereen veiligheid, solidariteit en duidelijkheid van de regels en een wetgevend kader ter ondersteuning daarvan wenst. Het aantal handen dat tijdens de tussentijdse verkiezingen bij de stembus opdraait voor cryptoregelingen blijft echter in spanning. 

Hij verklaarde dat de mensen in Amerika hoopvol zijn en crypto als een kans zien. Hij gelooft ook dat mensen meer zullen opdagen ten gunste van pro-Cryptokandidaten. Daarom kan bij de komende midterm verkiezingen een verschil worden gemaakt als kandidaten de mensen bereiken over het onderwerp cryptocurrency. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws