Reddit Avatars zijn een hit, volume gaat door het dak

Reddit Avatars zijn een hit, volume gaat door het dak

Volgens gegevens van Polygon en Dune Analytics heeft het handelsvolume van Reddit nonfungible token (NFT) avatars de afgelopen 24 uur de $ 1,5 miljoen overschreden. 

 

De stijging vertegenwoordigt meer dan een derde van het cumulatieve handelsvolume van de verzameling van 4,1 miljoen dollar sinds de lancering. Tegelijkertijd bereikte het dagelijkse verkoopvolume van Reddit NFT's een nieuw record van 3.780 digitale verzamelobjecten die van eigenaar wisselden.

Reddit avatars worden gemaakt door onafhankelijke kunstenaars en worden gemint op de Polygon blockchain. Gebruikers kunnen dergelijke verzamelobjecten kopen op Vault, de cryptocurrency wallet van Reddit. Ze kunnen dan worden gedragen en getoond als profielfoto's wanneer gebruikers inhoud maken op het populaire sociale media platform.

Na aankoop kunnen de NFT's worden gekocht en verkocht op secundaire markten zoals OpenSea. Terwijl sommige collecties getuigen van weinig tot geen biedingen, hebben andere bodemprijzen boven de $2.000. De hoogste prijs voor een Reddit NFT staat momenteel op $24.149, ofwel 18 Ethereum

Source: Dune/polygon_analytics.sales volume van de reddit NFT's

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws