Fidelity Digital Investments: "We are hiring"

Fidelity Digital Investments: "We are hiring"

De vermogensbeheerbedrijf Fidelity Investments gaat naar verluidt nog eens 100 mensen aannemen om de groeiende divisie digitale activa van het bedrijf te versterken 

 

"We are hiring"

Een vertegenwoordiger van Fidelity vertelde Bloomberg op 22 oktober dat de firma is begonnen met een nieuwe ronde van rekrutering die het personeelsbestand van Fidelity Digital Asset tegen het einde van het eerste kwartaal van 2023 op ongeveer 500 zal brengen.

Een zoekopdracht op de vacaturebank van Fidelity toont momenteel 74 live resultaten voor aan digitale activa gerelateerde functies, die betrekking hebben op gebieden met betrekking tot blockchaintechnologie, bedrijfsanalyse, klantenservice, financiën en boekhouding, productontwikkeling en bedrijfsdiensten, waaronder compliance. 

 

Het is komen en gaan 

De wervingsgolf van Fidelity komt terwijl BlockFi, Coinbase, Gemini en Crypto.com tot de grootste cryptobedrijven behoorden die een stortvloed aan werknemers hebben ontslagen, en respectievelijk 20%, 18% en 10% hebben geschrapt. De grote ontslagen lijken een vers aanbod van crypto-talent te hebben geopend voor traditionele bedrijven zoals Fidelity om aan boord te nemen.

De uitbreiding van het digitale activateam zou weinig verrassing moeten zijn, nu Fidelity's klanten steeds meer belangstelling tonen in digitale activa. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws