121 eth betalen voor één transactie?

121 eth betalen voor één transactie?

Een van de belangrijkste verkoopargumenten van cryptocurrencies is de belofte van lage transactiekosten in vergelijking met ons traditionele systeem. Desondanks zijn bepaalde instanties die in cryptocurrencies handelen bereid om bovennormale tarieven te betalen voor een voorkeursbehandeling. 

 

Onlangs was de cryptocommunity getuige van een van de grootste gasvergoedingen die in een enkele transactie op de Ethereum blockchain werden betaald. Een vergoeding van 121,56 ETH, ter waarde van $157.764 met de prijs van vandaag werd er betaald voor één transactie.
 

 

 

Deze voorvallen werden ofwel toegeschreven aan fouten van de personen zelf, ofwel aan een fout in de blockchain. Nu Ethereum volledig is overgegaan op PoS is dit echter de eerste keer dat de community dit meemaakt.

Critici zullen de gelegenheid echter aangrijpen om de transactiekosten van Ethereum te benadrukken, en hun pleidooi voor andere blockchains zoals Solana en Cardano, die lagere kosten hebben dan Ethereum en vaak worden aangeprezen als Ethereum Killers.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws