Dit bedrijf verkocht een echt huis voor 175.000USDC

Dit bedrijf verkocht een echt huis voor 175.000USDC

Roofstock onChain, de web3-tak van vastgoedbedrijf Roofstock heeft onlangs de verkoop afgerond van een woning met drie slaapkamers in Columbia, North Carolina. 

 

De overdracht van deze woning vond echter plaats in de vorm van een NFT naar het Ethereum-adres van de koper, in plaats van fysieke documenten. Het huis stond genoteerd op Roofstock onChain.

Adam Slipakoff, de koper van de eengezinswoning, betaalde 175.000 USDC voor het huis.

In plaats van maanden te wachten op acceptatie, taxaties, titelonderzoeken en het opstellen van akten, kon ik met één klik een volledig verzekerde, huurklare woning kopen,"

Slipakoff

 

Huh, hoe werkt het dan

Volgens de officiële website van het bedrijf: "Het aanbod dat beschikbaar is via Roofstock onChain omvat NFT's die "Homes onChain" worden genoemd. elke eengezinswoning een naamloze vennootschap vertegenwoordigt.

Bij aankoop wordt de titel van het eigendom overgedragen met behulp van smart contracts die worden ingezet op Ethereum. De hele transactie vindt op transparante wijze plaats op de blockchain.

Het vastgoedbedrijf kondigde onlangs een samenwerking aan met Teller Protocol om in de toekomst de financiering van via het platform verkochte eigendommen te vergemakkelijken. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws