Terra Luna oprichter: Spijt van mijn alter ego op twitter

Terra Luna oprichter:  Spijt van mijn alter ego op twitter

Do Kwon zei in een recent interview dat als hij het anders had kunnen doen, hij minder tijd op Twitter zou doorbrengen.

 

Do Kwon op Twitter

Mede-oprichter van Terra, Do Kwon, zei in een podcast vanaf een onbekende locatie dat zijn aanwezigheid op Twitter in de loop van de tijd is geëvolueerd. Hij zei ook dat zijn imago vooral voor entertainment was. Hij zei ook spijt te hebben van de foto. Hij maakte te veel grappen, niet serieus genoeg. Op de podcast zei hij:

Het industriële jargon hiervoor wordt ‘shit posting’ genoemd. Achteraf had ik me aan een strengere normen moeten houden.

– Do Kwon

 

Toen hem werd gevraagd wat hij anders zou hebben gedaan in de aanloop naar de crash van het Terra-ecosysteem, was een van die dingen minder agressief reageren en minder grappen maken op Twitter.

Door minder tijd door te brengen op sociale media en met mensen te praten waarvan ik denk dat het zeker zou hebben geholpen, had ik waarschijnlijk veel meer kunnen bereiken.

Do kwon

Dus hoewel hij spijt heeft van zijn berichten en sommige oude tweets ongemakkelijk vindt, zegt hij dat hij niet van plan is ze te verwijderen. Mensen vroegen me om ze mee te nemen, maar ik vond het de moeite waard om ze daar te houden.

 

Kwon's tweet over Terra

Gezien Terra's verwoestende effect op veel investeerders, werd Kwon bekritiseerd vanwege zijn oppervlakkige toon tijdens de ineenstorting van Terra.

Zelfs toen cryptocurrencies LUNA en UST kelderden, probeerde Kwon de angsten te onderdrukken in een reeks tweets. Hij beloofde nieuwe kapitaal- en herstelplannen. Dit wordt echter niet of nauwelijks bereikt.

De afgelopen weken heeft Kwon het platform gebruikt om terug te slaan naar de Zuid-Koreaanse autoriteiten. Hij beweerde dat hij niet "in het algemeen" was. Hij ontkende ook dat de autoriteiten 62 miljoen dollar aan fondsen hadden bevroren.

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws