Charles Hoskinson: Banken in heel Amerika maken reclame voor cryptocurrencies

Charles Hoskinson: Banken in heel Amerika maken reclame voor cryptocurrencies

De oprichter van Cardano en mede-ontwikkelaar van Ethereum, Charles Hoskinson, heeft een sneer gemaakt naar banken in de Verenigde Staten. Hoskison zei sarcastisch dat banken reclame maken voor cryptocurrency. De bewering komt als verwijzing naar de toenemende poging van banken in de Verenigde Staten om hun klanten ervan te weerhouden cryptocurrency te gebruiken.

 

 

 

 

De banken maken al reclame voor ons

De medeoprichter van Cardano ondersteunde zijn sarcastische bewering met de recente sluiting van Kanye West's rekening bij JP Morgan vorige week. Hoskinson werd geconfronteerd met vragen over de slechte marketingactiviteiten in de cryptocurrency-ruimte. De laatste tijd zijn er beweringen dat bedrijven in de cryptocurrency-space hun munten niet op de markt brengen. In reactie daarop zei Hoskinson sarcastisch dat banken in de Verenigde Staten de crypto-industrie hebben geholpen met hun marketing.

Verder uploadde Hoskinson een foto van de bekroonde rapper Kanye West die een baseball cap draagt met het opschrift "Satoshi Nakamoto." Hoskison beweert dat de rapper nu fan van Bitcoin. De ontwikkeling leidde tot de sluiting van Kanye West's bankrekening bij JP Morgan.

 

Voorstanders van Bitcoin targets voor banken?

Inmiddels is er sprake van een soort kruistocht van banken in de Verenigde Staten tegen voorstanders van Bitcoin. Onlangs sloten Amerikaanse banken rekeningen van Tron-oprichter en voormalig CEO Justin Sun. Ook een voormalig topman van Pay Pal, Roelof Botha, kreeg te maken met een soortgelijk lot. Daarom leidt dit speculatie in de cryptoruimte dat deze banken achter voorstanders van cryptocurrency zitten.

De zet heeft een heleboel reacties opgeleverd van liefhebbers van cryptocurrency. De auteur van Undressing Bitcoin en gastheer van The Layah Heilpern show heeft op Twitter gereageerd op de ontwikkeling. Layah Heilpern zei dat de zaak voor Bitcoin nog nooit zo sterk is geweest. De post is een reactie op de beleidsblunder van PayPal, de kwestie van Kanye West met JP Morgan.

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws