Binance kondigt $500M BTC mining initiatief nu de moeilijkheidsgraad hoger wordt.

Binance kondigt $500M BTC mining initiatief nu de moeilijkheidsgraad hoger wordt.

Binance zal $ 500 miljoen aan leningen verstrekken om de bitcoin miningindustrie te ondersteunen. Het is ook van plan om cloud mining producten te lanceren en is op zoek naar cloud mining leveranciers.

 

Binance Pool 

Cryptogigant Binance heeft $500 miljoen aan fondsen aangekondigd voor mining projecten, met als doel het ondersteunen van bitcoin-mining. Binance Pool ( Cloud mining tak van Binance) gelooft dat de fondsen zouden helpen het ecosysteem gezond te houden. Ze zeggen er het volgende over in een persbericht:

"Als een van 's werelds toonaangevende cryptomining pools heeft Binance Pool de verantwoordelijkheid om te helpen een gezond ecosysteem van digitale activa in stand te houden. In het licht van de huidige marktomstandigheden lanceert Binance Pool een leenproject van $500 miljoen om cryptominers en aanbieders van digitale infrastructuur te ondersteunen."


Rentetarief van 5% tot 10% 

Het project richt zich op het verstrekken van veilige schuldfinancieringsdiensten aan zowel openbare als particuliere blue-chip bitcoin wereldwijd. In aanmerking komende leners zouden fondsen ontvangen voor een termijn van 18 tot 24 maanden, met rentetarieven van 5% tot 10%.

Met betrekking tot cloud mining-verkopers wil Binance producten lanceren die te maken hebben met cloud mining. Binance wenst dat cloud mining leveranciers met haar samenwerken, omdat de hash power voor cloud mining rechtstreeks zal worden ingekocht bij aanbieders van BTC mining en digitale infrastructuren.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws