Russen kunnen doei doei zeggen tegen hun NFT's nu Dapper Labs gebruikers beperkt

Russen kunnen doei doei zeggen tegen hun NFT's nu Dapper Labs gebruikers beperkt

Digitale assets van russen hebben van alle kanten grote klappen gekregen omdat de Russische regering en de Europese Unie nog altijd mot hebben na de inval van Rusland in Oekraïne.

 

Dapper Labs blokkeert russen

de digitale wallet creator Dapper Labs heeft beperkingen aangekondigd op verschillende accounts die gericht zijn op Rusland en zijn burgers vanwege beperkingen die de EU heeft opgelegd. De nieuwe sancties die vorige week aan Rusland werden opgelegd gaat achter alle accounts aan, zelfs die onder de $10.000 in waarde bezitten. 

Dapper Labs heeft nu de stekker getrokken uit het aanmaken van accounts en walletdiensten van enige betekenis. In een door het bedrijf aangekondigd persbericht verklaarde het dat het de getroffen accounts niet had verwijderd, maar dat ze zouden worden geblokkeerd met het verhandelen van Non-Fungible Tokens (NFT's) op alle platformen met hun accounts. Ook zal het opnemen van hun saldo niet meer mogelijk zijn. 

Het bedrijf heeft Russische gebruikers verzekerd dat ze nog steeds eigenaar zouden zijn van hun digitale verzamelobjecten, omdat het niet in beslag wordt genomen.

"Ongeacht deze nieuwe regeling blijft elke NFT die eerder door een getroffen gebruiker is gekocht, eigendom van die gebruiker, alles wat je bezit en alle Dapper Balance blijven je eigendom."

 

Ruslands crypto-achteruitgang
 

Voordat Rusland Oekraïne binnenviel, had het land een bloeiende markt voor digitale activa, met Russen die een totaal vermogen van 124 miljard dollar in crypto hadden. Met de invasie in Oekraïne nemen de virtuele activa nu af, omdat top exchanges, zoals Binance en Crypto.com gehoor hebben gegeven aan door de EU opgelegde sancties om de handel op alle Russische accounts op te schorten. Tot overmaat van ramp voor de industrie heeft de Russische regering haar inspanningen om de markten te reguleren verdubbeld door betalingen in virtuele valuta in het land te verbieden. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws