Uniswap haalt met succes $165M op in nieuwe financieringsronde

Uniswap haalt met succes $165M op in nieuwe financieringsronde

Uniswap Labs heeft met succes $165 miljoen opgehaald in een nieuwe financieringsronde nu de firma haar aanbod wil uitbreiden. De Serie B financieringsronde werd geleid door Polychain Capital. Na de laatste ronde zegt Uniswap Labs dat het nu gewaardeerd wordt op $1,66 miljard. 

 

Hayden Adams, uitvinder van het Uniswap Protocol en CEO bij Uniswap Labs zei in de aankondiging van de financieringsronde:

Voor ons is de industrie zich gaan bewijzen en we zien de waarde ervan, vooral in deze bearmarket waarin veel gecentraliseerde infrastructuur faalde, en veel gedecentraliseerde entiteiten de overhand kregen.

Hayden Adams, ceo uniswap labs

 

Volgens gegevens heeft Uniswap 64% van alle gedecentraliseerde exchange volumes in handen, en de Uniswap token van het protocol heeft een marktkapitalisatie van bijna 5 miljard dollar, ondanks de marktdaling. In de laatste bull run bedroeg de marktkapitalisatie van Uniswap meer dan $22,5 miljard, volgens gegevens van TechCrunch. 

Uniswap onthulde in de afgelopen maanden plannen om "verschillende nieuwe producten" toe te voegen, en een van hun nieuwe aanbiedingen zal klanten in staat stellen NFT's op Uniswap te verhandelen vanaf een aantal marktplaatsen.  
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws