Coinbase en Google Cloud gaan 'langdurige, strategische samenwerking' aan

Coinbase en Google Cloud gaan 'langdurige, strategische samenwerking' aan

Crypto exchange Coinbase en Google Cloud zijn een "langdurige, strategische samenwerking" aangegaan met betrekking tot Web3.

 

De exchange zegt dat het van plan is Google Cloud te gebruiken om "geavanceerde exchange- en dataservices" te bouwen - waardoor het blockchaingegevens op schaal kan verwerken. Als onderdeel van de regeling zullen Coinbase klanten profiteren van "machine learning-driven crypto insights", aldus een aankondiging.

Ondertussen zullen klanten van Google Cloud de optie krijgen om voor diensten te betalen via bepaalde cryptocurrencies - in weer een extra stap naar meer adoptie voor de assetklasse. 

Brian Armstrong, de medeoprichter en CEO van Coinbase, zei:

"Met meer dan 100 miljoen geverifieerde gebruikers en 14.500 institutionele klanten heeft Coinbase meer dan een decennium besteed aan het bouwen van toonaangevende producten bovenop de blockchaintechnologie. We konden ons geen betere partner wensen om onze visie van het bouwen van een vertrouwde brug naar het Web3-ecosysteem te helpen uitvoeren."

 

De CEO van Google Cloud, Thomas Kurian, zei dat de techgigant het "sneller en gemakkelijker" wil maken om in Web3 te bouwen, en voegde eraan toe:

De betrokkenheid van Google zal ook vragen oproepen over de vraag of Web3, stap voor stap, meer op Web2 gaat lijken. In januari bevestigde Google Cloud dat het een nieuw, speciaal "Digital Asset Team aan het bouwen was om de blockchain ecosystemen van morgen te helpen onderbouwen."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws