Voormalig CEO van Goldman Sachs: Deze altcoin kan nog wel eens hard gaan

Voormalig CEO van Goldman Sachs: Deze altcoin kan nog wel eens hard gaan

Voormalig Goldman Sachs CEO Raoul Parr verklaarde onlangs in een Ask Me Anything (AMA) dat hij verwacht dat specifieke altcoins beter zullen presteren dan alle andere cryptocurrencies in de volgende bull run. Hier heeft hij het over solana (SOL).

 

Solana staat op ontploffen?

Raoul Pal gaf toe dat het Solana-netwerk de laatste tijd behoorlijk ernstige technische problemen heeft ondervonden. Toch doet het Solana-netwerk het volgens Pal, zeker in vergelijking met Ethereum (ETH), erg goed. Het Solana-netwerk heeft een extreem hoge capaciteit en ook de activiteit op het netwerk is erg indrukwekkend.

 

Solana in de problemen

Met die problemen doelt Parr natuurlijk op de reeks storingen die het internet dit jaar regelmatig lijken te hebben geteisterd. Een paar dagen geleden gebeurde het weer. Door een softwarefout was het Solana-netwerk in ongeveer 7 uur volledig plat.

Dit is een doorn in het oog van een netwerk dat ambities heeft om te concurreren met gevestigde krachten zoals het Ethereum-netwerk. Als deze problemen vroeg of laat worden opgelost, is er volgens Raoul Pal een goede kans dat het Solana-netwerk bij de volgende bull run op gang komt.

Raoul Pal staat ook wel bekend als "Macro Expert", vandaar dat hij ook macro-economische prognoses maakt. Volgens hem bevindt de crypto-industrie zich momenteel in een zeer gunstige positie ten opzichte van sommige andere industrieën. Pal maakte duidelijk dat hij op de lange termijn erg optimistisch blijft over cryptocurrencies.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws