$688 miljoen BTC van beurzen gehaald

$688 miljoen BTC van beurzen gehaald

Bitcoin verlaat exchanges in een rap tempo. Op 30 september verlieten 34.723 BTC met een waarde van meer dan $668,07 miljoen cryptobeurzen.

 

Deze beweging van Bitcoin uit beurzen is een indicatie van het vertrouwen van handelaren in de activa. Op weg naar Q4 2022 zijn grote portefeuillebeleggers bullish op BTC.

Volgens gegevens van crypto intelligence tracker Santiment was de laatste keer dat grote hoeveelheden Bitcoin de beurzen verlieten, er een piek van 22% in de prijs van de asset.

Bitcoin uit beurzen gehaald (Bron: Santiment)

 

Exchange reserves zijn de afgelopen drie dagen consequent gedaald. Volgens CryptoQuant is de Bitcoin die op exchanges wordt gehouden binnen drie dagen met 60.000 gekelderd. Dit is de meeste hoeveelheid BTC die in maanden uit exchanges is gehaald en dit wijst op de terugkeer van kopers en de vraag naar Bitcoin na maanden van een neerwaartse trend.

Bitcoin Exchange Netflow (Bron: CryptoQuant)

 

De netto positieve BTC exchange outflows worden beschouwd als indicatief voor afnemende verkoopdruk door marktdeelnemers. Dit is een in het algemeen een bullish indicator voor de Bitcoinprijs.

De Bitcoinprijs heeft zich gehandhaafd boven de psychologische barrière van $19.000. Het niveau van $19.000 is de sleutel tot het herstel van Bitcoin.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws