OpenSea boekte 144,5 miljoen aan inkomsten Q3

OpenSea boekte 144,5 miljoen aan inkomsten Q3

OpenSea verdiende 144,5 miljoen dollar aan vergoedingen van gebruikers, waarbij het meeste geld naar makers ging, volgens Token Terminal.

 

In een tweet onthulde Token Terminal dat slechts 35 miljoen dollar naar OpenSea LLC ging. Dit betekent dat 76% van de vergoedingen naar makers ging. Dit is niet verrassend, omdat de NFT marktplaats slechts 2,5% van de verkoop incasseert als vergoedingen, terwijl makers de vergoedingen op een verzameling kunnen instellen tot 10%.

 

 

 

Omdat OpenSea ongeveer 90% van de NFT marktplaats controleert, weerspiegelen de trends op de marktplaats gewoonlijk de algemene marktprestaties. In de loop van het jaar is het verkoopvolume gedaald, van 5,2 miljard dollar in januari tot ongeveer 349 miljoen in september.

De daling van het verkoopvolume zou ook van invloed zijn geweest op de door gebruikers betaalde vergoedingen en de aan het protocol toekomende inkomsten.

De daling van het verkoopvolume is te wijten aan verschillende factoren, zoals de bearmarkt, verminderde belangstelling voor NFT's en de macro-economische omstandigheden die de liquiditeit in de markt hebben beperkt.

NFT verkoopvolume in september $1,26 miljard

In september bedroeg het totale NFT-verkoopvolume $1,26 miljard, volgens Dune Analytics. Dat is een daling van 24,4% ten opzichte van augustus.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws