Meta introduceert NFT crossposting en sharing op Instagram

Meta introduceert NFT crossposting en sharing op Instagram

Meta, het moederbedrijf van Facebook en Instagram, heeft een nieuwe ontwikkeling aangekondigd in zijn initiatief voor digitale kunst. Vanaf 29 september kunnen alle gebruikers op beide platforms portefeuilles koppelen en non-fungible tokens (NFT's) delen in 100 landen. 

 

Als onderdeel van de functie, die al sinds mei wordt getest, kunnen gebruikers makers en verzamelaars taggen, en digitale verzamelobjecten tussen platforms posten zonder kosten te betalen.

In augustus begon Meta gebruikers toe te staan om digitale verzamelobjecten die ze bezitten te posten op Facebook en Instagram en kondigde een internationale uitbreiding aan naar landen in Afrika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Amerika. 

Het bedrijf voegde ook ondersteuning toe met wallets van derden zoals Rainbow, MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet en Dapper Wallet, samen met ondersteuning voor de Ethereum, Polygon en Flow' blockchains.

Verschillende Twitter-gebruikers uitten destijds hun bezorgdheid over de veiligheid en privacy van de gegevens die worden verzonden door digitale portemonnees te verbinden met Meta's platform. In april 2021 werd gevoelige persoonlijke informatie van meer dan een half miljard Facebook-gebruikers gelekt op een goed bezocht hackersforum.

Volgens cijfers van Statista hebben Facebook en Instagram respectievelijk 2,9 miljard en 1,4 miljard maandelijks actieve gebruikers.

Meta Instagram Facebook ETHUSDT

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws