Crypto.com verzekert aanwezigheid in Frankrijk met nieuwe licentie

Crypto.com verzekert aanwezigheid in Frankrijk met nieuwe licentie

Crypto.com is het nieuwste cryptocurrency platform dat goedkeuring krijgt in Frankrijk. Woensdag 28 september is het platform geregistreerd als een Digital Asset Service Provider (DASP) in het land na goedkeuring door de Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution (ACPR).

 

"De Europese markt staat centraal in de langetermijngroei en het succes van Crypto.com, en we zijn enorm trots dat we nu de registratie in Frankrijk van de AMF hebben ontvangen," zei Kris Marszalek, CEO van Crypto.com.

 

Geen vaste lanceringsdatum

"We kijken ernaar uit om te blijven samenwerken met de AMF en de ACPR terwijl we onze producten en diensten in Frankrijk introduceren en gebruikers een uitgebreid, veilig en beveiligd cryptoplatform bieden," zei Marszalek.

Naast Crypto.com kregen Binance en eToro ook toestemmingvan de Franse toezichthouder voor het aanbieden van cryptocurrencies. Verschillende cryptocurrency-beurzen hebben zich ooit agressief over de grens uitgebreid zonder dat een vergunning nodig was. Door hardhandig optreden en registratiemandaten van verschillende toezichthouders zijn deze beurzen echter gedwongen om vergunningen aan te vragen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws