David Gokhshtein: Als Ripple de SEC case wint gaat de hele crypto-industrie door het dak

David Gokhshtein: Als Ripple de SEC case wint gaat de hele crypto-industrie door het dak

David Gokhshtein, oprichter van Gokhshtein Media en voormalig Amerikaans congreskandidaat, heeft op Twitter zijn gedachten laten gaan over de impact die een mogelijke overwinning van Ripple in de rechtbank op de SEC kan hebben op de hele crypto-industrie. 

Mocht het cryptobedrijf winnen, dan zal dat de hele ruimte inspireren om omhoog te schieten, zegt hij.

 

"Als Ripple de zaak wint.."

De influencer heeft aangekondigd dat als Ripple erin slaagt om in de rechtszaal te winnen van de SEC, de hele crypto-industrie door het lint zal gaan. Dat heeft hij van tijd tot tijd herhaald in zijn tweets. Begin september tweette Gokhshtein dat als Ripple wint, niet alleen XRP een hoge vlucht zal nemen, maar ook elk legitiem cryptoplatform. Een jaar geleden deelde hij dezelfde gedachte. 

Bovendien was hij het eens met Brad Garlinghouse, Ripple-chef, dat het resultaat van een mogelijke overwinning van Ripple ook het ontstaan van duidelijkheid over cryptoregulering zou zijn; dit is een van de uitkomsten die volgens Garlinghouse nodig is nadat de rechtszaak klaar en voorbij is.

 

 

 

"XRP is de taaiste in de crypto-space" 

Gokhshtein bood ook een hulde aan de XRP-army, door kleurrijk te zeggen dat het de taaiste is in de hele crypto-industrie. Hij verduidelijkte zijn lof door te zeggen dat XRP-houders zoveel grote en kleine ups en downs hebben meegemaakt dat men, om dat allemaal aan te kunnen, "geduld en diamant hands" nodig heeft.

 

 

 

Presteert beter dan Bitcoin

Mede door alle commotie rond XRP is het vandaag ook weer één van de uitschieters in het groen. op het moment van schrijven trade XRP op $0,44 met een 12% gain voor de dag. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws