Greyscale kondigt aan al het ETHPoW te verkopen

Greyscale kondigt aan al het ETHPoW te verkopen

De grote vermogensbeheerder Grayscale Investments heeft plannen aangekondigd om alle ETHPoW tokens te verkopen die Grayscale Ethereum Trust en Grayscale Digital Large Cap Fund hebben ontvangen nadat Ethereum overging op een proof-of-stake consensus.

Het aantal tokens dat de beheermaatschappij gaat verkopen is bijna 3,1 miljoen ETHPoW. De gebeurtenis veroorzaakte een storm van verontwaardiging in de cryptospace, die Grayscale beschuldigde van dumping.
 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Our funds <a href="https://twitter.com/search?q=%24ETHE&amp;src=ctag&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">$ETHE</a> &amp; <a href="https://twitter.com/search?q=%24GDLC&amp;src=ctag&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">$GDLC</a> have passively received the rights to forked ETHPoW tokens. To the extent it is practicable, we will look to sell these tokens &amp; distribute net cash proceeds to record date shareholders.<br>Read our release for important details: <a href="https://t.co/0subq36to0">https://t.co/0subq36to0</a></p>&mdash; Grayscale (@Grayscale) <a href="https://twitter.com/Grayscale/status/1570764767668670465?ref_src=twsrc%5Etfw">September 16, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Zoals opgemerkt in een persbericht van het bedrijf, zullen zowel het fonds als de trust de rechten op alle ETHPoW die ze als gevolg van de Merge ontvangen overdragen aan Grayscale Investments, die ze vervolgens binnen een periode van maximaal 180 dagen zal verkopen. Winsten uit de verkoop van de tokens zullen worden toegewezen aan de aandeelhouders.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws