Checkout.com ontslaat bijna 5% van het personeel

Checkout.com ontslaat bijna 5% van het personeel

Het in Londen gevestigde bedrijf zal ongeveer 100 mensen ontslaan, zei het in een verklaring. De bezuinigingen, voor het eerst gemeld door Bloomberg, komen op een moment dat veel tech bedrijven snoeien in budgetten en personeel inkrimpen. 

 

"Zoals veel bedrijven in alle sectoren namen we de moeilijke beslissing om het personeelsbestand van Checkout.com met iets minder dan vijf procent (ongeveer 100 mensen) in te krimpen. Deze beslissing kwam niet gemakkelijk, maar zal ons in staat stellen ons te concentreren op de strategische prioriteiten tegenover onze missie" zei een woordvoerder van het bedrijf. 

Het bedrijf heeft zich dit jaar ondanks de bearmarket verdubbeld op crypto. Vorige maand had Checkout.com een nieuw product op het oog dat uitbetalingen in crypto zou vergemakkelijken, en een ander dat online winkeliers in staat zou stellen crypto betalingen te aanvaarden. In juni lanceerde het een nieuw stablecoin betalingsproduct. Tot de klanten van Checkout.com behoren Blockchain.com, NFT marktplaats Tokapi en digitale activa portemonnee Coinhako 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws