Sam Bankman-Fried 'Optimistisch' over toekomst van gereguleerde crypto

Sam Bankman-Fried 'Optimistisch' over toekomst van gereguleerde crypto

Miljardair Sam Bankman-Fried zei dat de Amerikaanse regering binnen een jaar wel regels crypto klaar zou hebben liggen. Hij had zich in feite verbaasd getoond over de inspanningen in de richting om de juiste dingen te doen voor de industrie van digitale activa. Een wetsontwerp of een ander kader voor nieuwe regels voor crypto is in Washington DC in de maak, zei hij. De chief executive officer van cryptocurrency exchange FTX sprak maandag op de SALT conferentie in New York.


Sam Bankman-Fried 

De FTX CEO zei dat hij verbaasd was over de manier waarop men de zaken probeerde uit te zoeken. Sam Bankman-Fried zei tijdens de conferentie dat hij in Washington had gelobbyd namens de crypto-industrie. Hij zei onlangs dat er behoefte was aan verstandige regelgeving in de crypto-industrie.

"Ik ben een soort van aangenaam verrast geweest, door de mate waarin veel mensen in D.C. oprecht gewoon proberen uit te zoeken hoe ze het juiste kunnen doen. Ik denk dat de Amerikaanse wetgevers binnen een jaar een wetsvoorstel of een ander kader zullen opstellen dat nieuwe regels voor digitale activa vastlegt."

De miljardair had het afgelopen jaar geïnvesteerd in verschillende crypto-bedrijven die wankelden door financiële problemen. De CEO zei dat hij bedrijven oprecht door de crypto-winter wilde helpen. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws