GameStop en FTX.US gaan samenwerken

GameStop en FTX.US gaan samenwerken

De populaire videogame-retailer GameStop is naar verluidt een samenwerking aangegaan met cryptocurrency exchange FTX.US. Samen hopen ze de interactie tussen cryptocurrencies en gaming te stimuleren.

 

Verkoop FTX-cadeaubonnen

Met de nieuwe zet begeeft GameStop zich steeds dieper in de wereld van cryptocurrencies. Hoewel de volledige details niet zijn vrijgegeven, zullen beide bedrijven doorgaan met e-commerce- en marketingplannen.

Als onderdeel van de samenwerking zal GameStop FTX-cadeaubonnen verkopen in 'geselecteerde winkels'. GameStop is nu de "Preferred Retail Partner" van FTX in de VS, wat suggereert dat de videogameretailer in de toekomst andere FTX-producten zou kunnen verkopen.

Volgens het persbericht heeft de samenwerking tot doel meer GameStop-klanten naar de FTX-community en de markt voor digitale activa te brengen.

Het nieuws is positief voor GameStop-aandelen, aangezien de prijs van GAME sinds de aankondiging met ongeveer 10% is gestegen. Het is onduidelijk wat de volgende stap voor het gamingbedrijf is in de cryptowereld.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws