Ticketmaster gaat FLOW gebruiken voor nft tickets

Ticketmaster gaat FLOW gebruiken voor nft tickets

Ticketmaster zal organisatoren van evenementen toestaan non-fungibele tokens (NFTs) uit te geven die gekoppeld zijn aan tickets op de Flow blockchain, en zo aanwezigen de kans geven digitale verzamelobjecten te bemachtigen.

 

De NFT's - die certificeren dat een digitaal goed uniek is - kunnen gebruikt worden om foto's, video's, audio en andere soorten digitale bestanden voor te stellen, en worden vaak gebundeld met unieke ervaringen, extraatjes en merchandise.

De Flow blockchain wordt beheerd door Dapper Labs, dat enkele van de meest prominente NFT marktplaatsen in de sport- en amusementssector aandrijft, waaronder NBA Top Shot.

Ticketmaster gebruikte de Flow blockchain eerder dit jaar om NFT's uit te geven aan meer dan 70.000 ticket-houders voor de NFL's Super Bowl LVI. Sindsdien heeft de aanbieder meer dan vijf miljoen NFT's geslagen op Flow via verschillende partnerships.

In het komende NFL seizoen, dat op 9 september van start gaat, is Ticketmaster van plan NFT's uit te geven aan kaarthouders voor 100 van de wedstrijden van de competitie, waaronder minstens drie thuiswedstrijden voor elk van de 32 teams van de competitie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws