JPMorgan zegt dat Coinbase 'flink' zal profiteren van de Ethereum Merge

JPMorgan zegt dat Coinbase 'flink' zal profiteren van de Ethereum Merge

Kenneth Worthington, een analist bij JPMorgan denkt dat Coinbase een " aanzienlijke winnaar " zal zijn van de langverwachte Ethereum (ETH) blockchain Merge upgrade die gepland staat voor 15 september.

 

De analist zegt dat de cryptocurrency exchange de laatste tijd echte initiatieven heeft genomen "om de waarde van Eth staking voor zijn klanten te maximaliseren," wat volgens Worthington zou moeten resulteren in een betere inkomensvorming voor Coinbase zelf

"We zien de kans op stakingwinst groter ( proportioneel) dan de kans op normale inkomsten, omdat we verwachten dat Institutionele cliënten zinvol zullen bijdragen aan Eth staking"

v

Opmerkelijk is dat, nu de Merge nadert, de totale hoeveelheid van zijn staked ETH een nieuwe all-time high heeft genoteerd, bijna een verdubbeling in het afgelopen jaar, ondanks dat de prijs in dezelfde periode met 43% daalde.

 

Coinbase heeft een marktaandeel van 15% voor ETH

De Ethereum Merge wordt algemeen beschouwd als een van de meest belangrijke mijlpalen in de lange en bewogen geschiedenis van cryptocurrencies. Volgens bepaalde schattingen heeft Coinbase een marktaandeel van 15% voor ETH assets. 

"We schatten de toenemende jaarlijkse staking inkomsten van Coinbase uit de Ethereum Merge op $650mn, gebaseerd op $2.000Eth en een Eth opbrengst van 5%. We zien een toenemend jaarlijks inkomen van $80-$100mn aan staking inkomsten," voegde Worthington toe.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws