Bitvavo introduceert stortingen via creditcard

Bitvavo introduceert stortingen via creditcard

Bitvavo heeft de lancering van creditcardstortingen aangekondigd, een nieuwe functie die vanaf 4 maart beschikbaar zal zijn voor al haar gebruikers. Deze stap is een belangrijke vooruitgang in het streven van Bitvavo om efficiënte en naadloze transactiemethoden voor haar gebruikers te bieden. Aanvankelijk beschikbaar voor 1% van de gebruikersbasis, is deze functie bedoeld om geleidelijk uitgerold te worden naar alle klanten.


Met de introductie van creditcardstortingen in versie 2.36 van de Bitvavo-app kunnen gebruikers stortingen doen met hun VISA & Mastercard creditcards. Deze update omvat een maximale stortingslimiet van €10.000 en een verplichte validatie van de naam van de kaarthouder tegenover de registratienaam bij Bitvavo, wat een extra beveiligingslaag toevoegt.

Vanaf 4 maart 2024 zullen alle gebruikers van Bitvavo kunnen genieten van de volledige voordelen van creditcardstortingen, zowel op de website als in de mobiele app. Deze uitbreiding heeft als doel digitale activatransacties toegankelijker, handiger en veiliger te maken voor iedereen op het platform.

Ondersteunde kaarten omvatten Mastercard en Visa creditcards, met uitzondering van Maestro, cadeaukaarten, prepaid kaarten en zakelijke creditcards vanwege de potentiële risico's die deze kaarten met zich mee kunnen brengen.
 

Tijdelijk 20 euro gratis crypto naar keuze

Klaar om de diepte in te duiken met cryptocurrency en denk je eraan om bitcoin of een andere cryptomunt te bemachtigen? In samenwerking met Bitvavo, de grootste cryptocurrency exchange van Nederland, hebben we een speciale deal voor onze cryptomaten.

Begin vandaag met investeren in cryptocurrency via Bitvavo, de grootste crypto exchange van Nederland, en ontvang een exclusieve aanbieding voor onze lezers. Schrijf je in via de onderstaande knop en krijg 20 euro in crypto naar keuze cadeau, plus geen handelskosten op je eerste 10.000 euro aan transacties. Mis deze kans niet om kosteloos te starten in de wereld van crypto.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws