Crypto banen populair ondanks de downtrend

Crypto banen populair ondanks de downtrend

Het lijkt erop dat mensen met een achtergrond in de traditionele financiële sector zich nog steeds in groten getale tot de cryptocurrency-industrie wenden. Dit gebeurt wanneer de cryptocurrency-markt momenteel er niet al te best voor staat. Het is duidelijk dat de huidige marktomstandigheden mensen er niet van hebben weerhouden om over te stappen naar de cryptowereld.

 

Crypto-banen zijn erg populair

21 Shares de Europese aanbieder van cryptocurrency-exchanges 21 heeft onlangs aangekondigd dat het ten minste drie traditionele financiële executives aan zijn team heeft toegevoegd. CoinTelegraph sprak met deze drie leidinggevenden, en alle drie hebben in principe dezelfde redenen om de crypto-industrie te betreden.

Marine Baudéan, het nieuwe hoofd van 21Shares voor Frankrijk, België en Luxemburg, werkte eerder minstens 15 jaar bij de grote Britse bank Barclays. Volgens haar is het echter, ondanks de huidige lage koersdaling, duidelijk dat de crypto-industrie de toekomst zal zijn.

Na veel technologische veranderingen in haar carrière te hebben meegemaakt, vergelijkt ze cryptocurrencies met vroege digitale transacties:

“Ik begon mijn carrière in de elektronische handel in vastrentende waarden in 2000, toen handelaren me vertelden dat ze nooit elektronisch zouden handelen. Meer dan twintig jaar later is deze markt nu toch echt heel erg elektronisch.”

 

Crypto op de lange termijn

Oliver Schäfer, het nieuwe hoofd van 21Shares in Duitsland komt van Wall Street. Hij werkt al meer dan 15 jaar voor JPMorgan Chase, de grootste bank ter wereld. Hij zei ook dat de pijn in de markt op de korte termijn hem eigenlijk bekoelt. Hij is geïntrigeerd door het langetermijnpotentieel van de crypto-industrie, waarvan hij denkt dat het er geweldig uitziet.

“Ik geloof in de lange termijn kans van crypto – de activaklasse groeit en staat nog maar aan het begin, dus ik richt me op de lange termijn kans versus de marktomstandigheden op korte termijn,”

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws