Crypto.com geregistreerd bij de Britse financiële toezichthouder

Crypto.com geregistreerd bij de Britse financiële toezichthouder

Handelsplatform en creditcardaanbieder Crypto.com is geregistreerd bij de Britse financiële toezichthouder. Het in Singapore gevestigde handelsplatform, dat wereldwijd meer dan 50 miljoen klanten heeft, is nu gemachtigd om "bepaalde crypto-activiteiten" in het VK uit te voeren. Het is niet duidelijk wat deze activiteiten precies inhouden.

 

Vroege vogel

Crypto.com is sinds 2016 in de industrie en is nu een bekend platform. Het concurreert op het hoogste niveau met partijen als Coinbase, FTX en Binance om de internationale markt te domineren. Ondanks de ambities van het bedrijf op internationaal niveau, heeft het de laatste tijd wat moeilijkheden ondervonden. In juni moest Crypto.com bijvoorbeeld 5% van zijn personeelsbestand, of ongeveer 260 mensen, ontslaan vanwege de bearmarket.

Bovendien meldde Decrypt dinsdag dat het bedrijf momenteel een nieuwe ronde van ontslagen doorvoerd. Registreren in het VK is goed nieuws voor handelsplatforms, maar niet alles gaat goed. Dit is op zich niet verwonderlijk gezien de huidige markt, met prijzen die dit jaar een enorme klap krijgen en ten slotte platforms zoals Crypto.com die de hype rond de industrie van zich afschudden. Als die er niet is, gaat een groot deel van de omzet verloren.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws