Bybit gaat stoppen met futures in Nederland

Bybit gaat stoppen met futures in Nederland

Cryptobeurs Bybit heeft bekendgemaakt dat het zijn aanbod voor Nederlandse gebruikers gaat aanpassen om te voldoen aan de lokale regelgeving. Uit een e-mail aan de Nederlandse klanten blijkt dat Bybit vanaf 5 maart 2024 bepaalde producten en diensten niet langer zal aanbieden.

De wijzigingen omvatten de stopzetting van nieuwe posities of de uitbreiding van bestaande posities in specifieke producten, zoals futures trading. Bybit moedigt zijn gebruikers aan om hun huidige posities te checken en zo nodig maatregelen te nemen om mogelijke verliezen te voorkomen.

"Stopzetting van diensten" is aangekondigd, waarbij gebruikers hun open posities voor de deadline van 26 maart 2024 moeten beheren en sluiten. Na deze datum zullen alle resterende open posities automatisch worden gesloten en worden de fondsen teruggegeven aan de gebruikers, onder beheer van SATOS B.V.

Een screenshot toont aan welke diensten beschikbaar blijven en welke niet. Opmerkelijk is dat de ByBit Card blijft functioneren voor Nederlandse klanten die deze al bezitten, een correctie op eerdere communicatiefouten van ByBit.

"Veranderingen in ByBit diensten voor Nederlandse klanten. Bron: ByBit mail aan gebruikers." Spot trading en handel met maximaal 10 keer leverage blijven beschikbaar in Nederland, terwijl andere diensten worden beperkt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws