Kraken behaalt belangrijke registratie om in Nederland aan de slag te gaan

Kraken behaalt belangrijke registratie om in Nederland aan de slag te gaan

Kraken heeft aangekondigd een VASP (Virtual Asset Service Provider) registratie te hebben verkregen van De Nederlandsche Bank (DNB), een sleutelmoment in hun strategie voor Europese groei. Deze stap stelt Kraken in staat zijn toonaangevende cryptoproducten aan te bieden aan Nederlandse klanten en zijn aanwezigheid in Europa verder uit te breiden.

Met deze registratie, en bestaande registraties in Spanje, Italië en Ierland, benadrukt Kraken zijn toewijding aan groei binnen de regelgevende kaders van Europa. Brian Gahan, Managing Director Europa bij Kraken, ziet grote kansen in Nederland en daarbuiten, zowel voor bestaande crypto-investeerders als nieuwkomers in de markt.

Nederland, met zijn hoge crypto-adoptiepercentage en sterke financiële sector, speelt een strategische rol in Krakens Europese groeiplannen. Dit wordt onderstreept door de geplande overname van de Nederlandse cryptobroker BCM in oktober 2023.

Met de implementatie van het MiCA-regelgevingskader in het vooruitzicht, versnelt Kraken zijn investeringen in de regio. Het bedrijf zet in op groei door zijn financiële en operationele middelen in te zetten, met een aanbod dat toegang biedt tot meer dan 200 digitale activa en zich onderscheidt door marktleidende liquiditeit en superieure beveiliging.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws