Galaxy Digital neemt BitGo toch niet over voor $1,2 miljard

Galaxy Digital neemt BitGo toch niet over voor $1,2 miljard

Galaxy Digital heeft onlangs aangekondigd dat het het crypto-trust- en beveiligingsbedrijf BitGo niet zal overnemen.

 

Galaxy Digital is een crypto-investeringsfirma gerund door miljardair Mike Novogratz. Hij maakte onlangs bekend dat de voorgestelde deal met BitGo niet doorgaat. Volgens Galaxy heeft het bedrijf zijn recht uitgeoefend om de eerder aangekondigde overnameovereenkomst te beëindigen "nadat BitGo tegen 31 juli 2022 geen gecontroleerde financiële overzichten voor 2021 had ingediend die aan de vereisten van onze overeenkomst voldoen."

Galaxy zei dat er geen kosten zijn voor het beëindigen van de deal.

“Galaxy blijft gepositioneerd voor succes en om te profiteren van strategische kansen om op een duurzame manier te groeien. We zijn vastberaden om ons proces voort te zetten om in de VS op de lijst te staan ​​en we willen onze klanten een eersteklas oplossing bieden die Galaxy tot een echte one-stop-shop voor instellingen maakt.”

– Mike Novogratz, CEO van Galaxy.

 

Galaxy kondigde afgelopen mei voor het eerst zijn voornemen aan om BitGo voor 1,2 miljard dollar over te nemen. Als de deal doorgaat, zou het een van de grootste in de crypto-industrie zijn, waardoor Galaxy ongeveer 400 nieuwe wereldwijde klanten krijgt en het bedrijf geografisch kan uitbreiden.

Een jaar na de aankondiging moet de deal nog worden afgerond. Tegen mei 2022 beweert Galaxy dat het verwacht de overname tegen het einde van het jaar af te ronden.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws