Miracle Cash & More zet Noord-Cyprus op de kaart met blockchain hotel

Miracle Cash & More zet Noord-Cyprus op de kaart met blockchain hotel

Miracle Cash & More is bezig de toerismewereld op z'n kop te zetten. Hun nieuwste project, Phoenic, brengt luxe toerisme en blockchain samen in Noord-Cyprus, door Forbes geprezen als dé plek voor betaalbare vastgoedinvesteringen.

Phoenic gaat verder dan een standaard luxe hotel. Het biedt een unieke ervaring met blockchain, waarbij tokenhouders speciale voordelen krijgen. Denk hierbij aan toegang tot exclusieve hotelfaciliteiten en een waardestijging van je investering.

Ebru Törehan, van Miracle Cash & More, is razend enthousiast. “Dit project is niet alleen een antwoord op de toenemende vraag naar innovatieve toeristische ervaringen, maar het is ook een revolutie in hoe we naar luxe reizen kijken,” zegt Törehan. “Het is een samensmelting van comfort en cutting-edge technologie.”

Miracle Cash & More, met activiteiten in Nederland en Duitsland, en plannen voor uitbreiding naar andere Europese landen, positioneert zich als een voorloper in de integratie van blockchain in dagelijkse bedrijfsvoering. Het Phoenic-project is een duidelijk voorbeeld van hun inzet voor innovatie en verandering in de toerismesector.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws