Knaken, Buckaroo en Rico verhoeven lanceren cryptobetaalsysteem SETTLE

 Knaken, Buckaroo en Rico verhoeven lanceren cryptobetaalsysteem SETTLE

Knaken heeft een samenwerking met betalingsoplossingsexpert Buckaroo aangekondigd. Deze samenwerking, die werd onthuld tijdens de Webwinkelvakdagen 2024, introduceert SETTLE, een revolutionair cryptobetaalsysteem, en markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van digitale transacties.

SETTLE is ontwikkeld om betalingen met een breed scala aan cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, USDC en Cardano, te vergemakkelijken. Het systeem is bedoeld om het gebruik van cryptocurrency in het dagelijks leven te vereenvoudigen, met een focus op veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Deze samenwerking maakt Knaken en Buckaroo de eersten in Nederland die dergelijke cryptobetalingen mogelijk maken voor webshops. Interessant is ook de betrokkenheid van wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven bij Knaken als aandeelhouder. 

De lancering van SETTLE valt samen met een groeiende interesse in crypto-handel en -betalingen in Nederland en daarbuiten. Knaken en Buckaroo spelen in op deze trend door meer flexibiliteit en opties te bieden aan consumenten bij online aankopen. Knaken geeft aan dat veiligheid en betrouwbaarheid de hoogste prioriteit hebben voor dit nieuwe betaalsysteem.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws