Deze trader maakte van 10k 1 miljoen door te handelen op nieuws van Elon Musk

Deze trader maakte van 10k 1 miljoen door te handelen op nieuws van Elon Musk

Een handelaar heeft $10.000 omgezet in meer dan $1 miljoen dankzij de TROLL memecoin na een actie van Elon Musk, die "(CTO) Chief Troll Officer" op zijn X-profiel zette.

De handelaar merkte de verandering in Musks profiel op 9 januari op en kocht snel 19,37 $TROLL met 4,313 ETH, ter waarde van $10,113. Na een sensationele stijging van 150.000% in drie dagen na de profielwijziging van Musk, verkocht de handelaar 9 biljoen TROLL voor $1,34 miljoen.

Het "Elon Musk Effect" op Meme Munten Blijft voortduren TROLL bleef na de lancering in april vorig jaar platliggen totdat het een ongelooflijke stijging meemaakte, getriggerd door Musk. De munt is nu toegevoegd aan de lijst van meme munten die in waarde zijn gestegen na zijn interventie.

Het Musk-effect heeft eerder meme munten zoals Dogecoin, Shiba Inu, Floki, Baby Dogecoin en andere coins. Op 5 november lanceerde een meme munt genaamd GROK, terwijl Musk de release van de Grok AI chatbot aankondigde. GROK steeg met meer dan 33.000% terwijl handelaren profiteerden van de hype. GROK kelderde later te midden van beschuldigingen van oplichting.

 

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws