Shiba Inu volgt ETH in het creëren van een SHIB-name services

Shiba Inu volgt ETH in het creëren van een SHIB-name services

Shiba Inu's hoofdontwikkelaar, Shytoshi Kusama, heeft onlangs aangekondigd dat de registraties voor de SHIB Name Service nu open zijn, in aanloop naar de officiële lancering.

De SHIB Name Service is gericht op het vereenvoudigen van interacties binnen het gedecentraliseerde ecosysteem, waarbij het gedoe met lange en complexe wallet adressen wordt opgelost.

De SHIB Name Service biedt verschillende voordelen voor gebruikers die de kans grijpen om vroegtijdig toegang te krijgen. Gebruikers kunnen de voordelen van de SHIB Name Service verkennen en mogelijk toegang krijgen tot exclusieve perks binnen het evoluerende Web3-ecosysteem.

Een van de belangrijkste problemen waar de SHIB Name Service zich op richt is de vaak omslachtige en verwarrende aard van wallet adressen in de Web3 omgeving. Door dit aspect te stroomlijnen wil de dienst het beheer en gebruik van meerdere wallet adressen eenvoudiger en gebruiksvriendelijker maken, waardoor de aantrekkingskracht en bruikbaarheid van gedecentraliseerde platforms en toepassingen mogelijk wordt vergroot.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws