Bayern München en BitPanda sluiten partnerschip

Bayern München en BitPanda sluiten partnerschip

Bayern München heeft een meerjarige samenwerking gesloten met het Oostenrijkse cryptobedrijf BitPanda. Door deze samenwerking, die met onmiddellijke ingang ingaat, wordt BitPanda de nieuwe platina partner en de officiële sponsor de Duitse voetbalkampioen.

De samenwerking werd officieel gelanceerd in het thuisstadion van Bayern München, de Allianz Arena, tijdens een wedstrijd tegen TSG Hoffenheim op 12 januari. BitPanda zal voor de duur van de samenwerking in alle thuiswedstrijden aanwezig zijn, wat een belangrijke stap betekent in de integratie van cryptocurrency met mainstream sport.

Eric Demuth, de CEO van BitPanda, benadrukte de gedeelde waarden en de ambitie om uit te blinken van zowel de voetbalclub als het cryptobedrijf. Demuths verklaring weerspiegelt het optimisme rond deze samenwerking: "Bayern München en Bitpanda worden verenigd door een sterke winnaarsmentaliteit en de verwachting van zichzelf om elke dag beter te worden. Voor ons zijn deze gedeelde waarden de perfecte basis voor een langdurige samenwerking."

Dit is niet BitPanda's eerste onderneming in sportsponsoring. Het cryptobedrijf heeft zijn sporen al verdiend in verschillende sporten, waaronder een partnerschap met de Italiaanse Rugby Federatie in 2023 voor de wereldbeker rugby voor mannen, een sponsordeal met de Madrid Open in tennis in 2022 en een premium sponsorschap voor de World Padel Tour in hetzelfde jaar. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws