Andrew Tate mag zjn 21 inbeslaggenomen bitcoin terugvorderen

Andrew Tate mag zjn 21 inbeslaggenomen bitcoin terugvorderen

Andrew Tate heeft een kleine juridische overwinning behaald en krijgt nu de mogelijkheid om $10 miljoen aan assets, waaronder 21 bitcoins, terug te vorderen. Deze assets werden begin 2023 in beslag genomen door de Roemeense autoriteiten tijdens een onderzoek naar beschuldigingen van mensenhandel, verkrachting en het leiden van een criminele organisatie.

De rechtbank van Boekarest bevestigde op maandag dat Tate's verzoek tot herziening van de inbeslagnames van januari en februari 2023 was geaccepteerd, waarmee een eerdere afwijzing ongedaan werd gemaakt. Deze beslissing verplicht de rechtbank om de assets in kwestie, waaronder luxe auto's, onroerend goed en designer horloges, naast de bitcoins opnieuw te beoordelen.

Tate, wordt geconfronteerd met ernstige beschuldigingen van mensenhandel en seksuele uitbuiting. Alle vier hebben deze beschuldigingen ten stelligste ontkend. Sinds de inbeslagname van de bitcoins in februari 2023 is hun marktwaarde met 88% gestegen, van 560.000 dollar naar 980.000 dollar bij het schrijven van dit artikel. Dit zou betekenen dat de Roemeense autoriteiten onbedoeld de waarde van Tate's bitcoinbezit hebben beschermd en verhoogd tijdens de periode van inbeslagname.

Terwijl de rechtszaak voortduurt, blijft Andrew Tate in Roemenië, beperkt in zijn bewegingsvrijheid en onder periodieke politiebewaking. Deze zaak blijft de aandacht trekken en benadrukt de vluchtige aard van crypto en de complexiteit van rechtszaken over crypto.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws