De crypto community wacht gespannen af nu Blackrock, Fidellity en Grayscale hun wijzingen doorvoeren voor de BTC ETF

De crypto community wacht gespannen af nu Blackrock, Fidellity en Grayscale hun wijzingen doorvoeren voor de BTC ETF

De VS staat op het punt om spot bitcoin exchange-traded funds (ETF's) te lanceren, word het uitgesteld, afgekeurd of goedgekeurd?

Deze wijzigingen, ingediend door grote spelers zoals BlackRock, Grayscale en Fidelity, volgen op eerdere aanvragen en houden rekening met feedback van de SEC. Met meer dan een dozijn aanvragers neemt de strijd om de eerste Amerikaanse spot bitcoin ETF's te lanceren toe, en meerdere uitgevers kunnen tegelijkertijd goedkeuring ontvangen.

Bronnen van twee verschillende uitgevers hebben hun optimisme geuit, met de verwachting dat de goedkeuringen al volgende week kunnen komen. Ze waarschuwen echter ook dat deze aanvragen geen garantie voor goedkeuring bieden. De deadline voor SEC-actie op ten minste één aanvraag, van Ark 21 Shares, is vastgesteld op 10 januari, wat erop wijst dat de SEC tegen die tijd mogelijk alle bevredigende definitieve aanvragen goedkeurt.

Grayscale, dat zijn bitcoin trust wil omvormen tot een ETF, beschouwt deze indiening als een belangrijke stap. Grayscale-woordvoerster Jenn Rosenthal zei: "We blijven samenwerken met de SEC en we zijn klaar om het trustfonds als een ETF te beheren zodra we de regelgevende goedkeuringen ontvangen."

Bloomberg meldde eerder dat de commissarissen van de SEC naar verwachting volgende week zullen stemmen over deze beursregel-aanvragen. De lancering van de ETF's wacht op de goedkeuring van de SEC voor beide benodigde indieningen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws