Chelsea FC is een samenwerking met de crypto exchange BingX aangegaan

Chelsea FC is een samenwerking met de crypto exchange BingX aangegaan

Deze samenwerking maakt BingX de officiële mouwpartner voor de spelerskit van Chelsea voor de rest van het seizoen 2023-24, en omvat ook de trainingstenues voor mannen voor de volgende twee seizoenen.

Casper Stylsvig, de Chief Revenue Officer van Chelsea FC, heeft zijn steun voor dit partnerschap uitgesproken. Hij herkent BingX als een snelgroeiende kracht op de markt van cryptocurrency exchanges. Dit partnerschap weerspiegelt volgens hem niet alleen de innovatieve geest van Chelsea, maar ook hun toewijding aan het uitbreiden van hun netwerk in een moderne en opkomende industrie.

Echter, het partnerschap heeft enige controverse veroorzaakt vanwege de connecties van BingX met de Russische crypto-gemeenschap, benadrukt door hun deelname aan Moscow Tech Week. Na de invasie van Oekraïne door Rusland, hebben deze banden zorgen gewekt over mogelijke sancties die Chelsea zouden kunnen treffen.

Ondanks deze zorgen hebben onderzoeken van de Britse overheid en de Premier League geen bewijs gevonden dat BingX koppelt aan gesanctioneerde bedrijven of personen. Daarom heeft de deal geen juridische obstakels ondervonden, aangezien de Premier League geen specifieke regels heeft met betrekking tot samenwerkingen met Russische bedrijven.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws