Blackrock lanceert Bitcoin Private Trust

Blackrock lanceert Bitcoin Private Trust

Na onlangs een samenwerking met Coinbase te hebben aangekondigd, heeft Blackrock nu een spot Bitcoin private trust gelanceerd. Deze ontwikkeling, afkomstig van 's werelds grootste vermogensbeheerder, kan een enorme bemoedigende stap zijn voor de crypto community 


Blackrock Bitcoin Private Trust 

Met beschikbaarheid voor Amerikaanse institutionele cliënten wil de trust de prestaties van bitcoin volgen, verminderd met de uitgaven en verplichtingen van de trust. Vorige maand liet BlackRock weten dat het zich inzet om cliënten toegang te geven tot hun keuze aan beleggingsmogelijkheden, zei het op donderdag. Het bedrijf zei dat het werk verricht op vier gebieden van digitale activa, permissioned blockchains, stablecoins, crypto-activa, en tokenization. 

De vermogensbeheerder zei dat het bij sommige van zijn institutionele cliënten een enorme belangstelling voor cryptocurrencies zag, ondanks een neergang van de markt.

"Ondanks de sterke terugval in de markt voor digitale activa, zien we nog steeds aanzienlijke belangstelling van sommige institutionele cliënten voor hoe ze efficiënt en kosteneffectief toegang kunnen krijgen tot deze activa met behulp van onze technologie en productmogelijkheden."

In een verklaring beschreef Blackrock Bitcoin als de oudste, grootste, en meest liquide cryptoasset. Bitcoin (BTC) is momenteel het voornaamste onderwerp van belangstelling van onze cliënten binnen de cryptoasset ruimte, voegde het eraan toe. "Exclusief stablecoins, behoudt bitcoin bijna 50 procent van de marktkapitalisatie van de sector."

Het bedrijf zei dat het werk verricht op vier gebieden van digitale activa, permissioned blockchains, stablecoins, crypto-activa, en tokenization. De Blackrock Bitcoin private trust, die van start gaat, geeft grotere impulsen aan grote bedrijven die in cryptocurrencies willen investeren. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws