Groei Binance zet door ondanks uitdagingen en schikkingen

Groei Binance zet door ondanks uitdagingen en schikkingen

Binance, het grootste handelsplatform voor cryptovaluta, heeft een opmerkelijke groei laten zien door 40 miljoen nieuwe accounts toe te voegen aan de al bestaande 170 miljoen. Dit ondanks het terugtrekken uit diverse landen en een beschadigd imago.

Volgens het eindejaarsrapport van Binance is er een robuuste netto-instroom van nieuwe gebruikers geweest, zelfs na schikkingen met Amerikaanse toezichthouders, zo verklaart CEO Richard Teng. Het platform zag een toename in gebruik van diensten zoals Binance Pay, Binance Earn en het peer-to-peer platform, en trok ook sterke belangstelling van institutionele beleggers.

Binance heeft in 2023 213 miljoen dollar besteed aan naleving, een stijging van 35 procent ten opzichte van het jaar ervoor, en verwacht dat deze kosten in het komende jaar nog verder zullen toenemen.

Het nieuwe jaar brengt echter ook uitdagingen met zich mee. De Financial Intelligence Unit uit India heeft Binance, samen met andere grote platforms zoals Kucoin en Huobi, geweerd wegens het niet voldoen aan lokale wetgeving.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws