Solana netwerk voegt euro crypto toe

 Solana netwerk voegt euro crypto toe

Circle, het bedrijf achter de populaire USDC-stablecoin, heeft aangekondigd dat hun EURC stablecoin nu ondersteund wordt door het Solana blockchainnetwerk. Deze integratie biedt gebruikers van Solana nieuwe mogelijkheden voor financiële transacties met digitale euro's.

EURC, gekoppeld aan de euro, stelt gebruikers in staat om internationale betalingen en handel te verrichten, profiterend van de stabiliteit van een door fiat gedekte stablecoin. Met deze stap breidt Circle de toegankelijkheid van EURC uit, waarbij gebruikers nu ook kunnen kiezen voor het snelgroeiende Solana-ecosysteem.

Deze toevoeging komt bovenop de bestaande ondersteuning van EURC op andere grote blockchainnetwerken zoals Avalanche, Ethereum en Stellar. Volgens Rachel Mayer van Circle, zal deze integratie het financiële ecosysteem efficiënter en gebruikersgerichter maken, en biedt het gebruikers de mogelijkheid om spaargeld in euro veilig te bewaren. Circle blijft hiermee innoveren in de wereld van digitale valuta en draagt bij aan een toegankelijker financieel systeem.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws