Nieuwe whale wordt top bitcoin hodler met $3 miljard aan BTC

Nieuwe whale wordt top bitcoin hodler met $3 miljard aan BTC

Een onbekende whale is zojuist een van de grootste bezitters van Bitcoin geworden, nadat on-chain data trackers de overboekingen van 130.000 Bitcoin naar een nieuwe portemonnee ter waarde van ongeveer $ 3 miljard meldden.

 

Een nieuwe Bitcoin walvis is geboren

Op 10 augustus meldden on-chain data trackers dat een onbekende investeerder ongeveer 133.000 (BTC) had gekocht in verschillende transacties tegen een gemiddelde prijs van $ 23.000, in totaal goed voor $ 3 miljard. 

Bij nadere inspectie van de transacties kwam aan het licht dat het een oude Bitcoin whale was die zijn funds naar een nieuwe portemonnee verplaatste. De portemonnee geldt nu echter als een van de top drie grootste individuele Bitcoin holders.

Bitcoin BTC

 

Grootste (bekende) holders

MicroStrategy, het meest bekend om zijn Bitcoin aankopen en is de grootste bedrijfsholder van de crypto, met meer dan 129.699 BTC in zijn portemonnee. Satoshi Nakamoto is de grootste individuele Bitcoin bezitter, met naar verluidt meer dan 1.1 miljoen Bitcoins.

Wereldwijde vermogensbeheerder Grayscale zit net onder Satoshi met ongeveer 683.480 BTC's. Binance is de top cryptocurrency exchange die Bitcoin bezit, met ongeveer 447.197 Bitcoins. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws