Wat is de Waltonchain crypto? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt deze crypto?

Wat is de Waltonchain crypto? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt deze crypto?

Inhoudsopgave

 1. In het kort
 2. Wat is Waltonchain (WTC)?
 3. Hoe Werkt Waltonchain (WTC)?
 4. WTC Token en de Tokenomics
 5. Waar kan ik Waltonchain (WTC) Veilig Kopen?
 6. Is Waltonchain (WTC) een Goede Investering?

   

In het kort:

 • Waltonchain combineert blockchain, RFID, en IoT om supply chains te optimaliseren.
 • RFID-chips in Waltonchain zorgen voor nauwkeurige tracking en authenticatie van producten.
 • WTC-token is cruciaal binnen het ecosysteem en heeft diverse gebruiksmogelijkheden.

   

Wat is Waltonchain (WTC)?

Waltonchain, vernoemd naar Charlie Walton, de uitvinder van RFID-technologie, vertegenwoordigt een baanbrekende integratie van blockchain, RFID en IoT-technologieën. Het doel van Waltonchain is het creëren van een efficiënter, transparanter en veiliger management systeem voor supply chains.

De basis van Waltonchain ligt in de unieke combinatie van fysieke en digitale werelden. Door gebruik te maken van RFID-chips, kunnen producten in de supply chain realtime worden gevolgd, wat resulteert in een verbeterde authenticiteit en traceerbaarheid. Deze technologie stelt bedrijven in staat om complexe logistieke netwerken efficiënter te beheren, van productie tot distributie.

Waltonchain is meer dan alleen een technologische innovatie; het is een ecosysteem. Binnen dit ecosysteem kunnen bedrijven hun eigen kinderketens opzetten, aangepast aan hun specifieke behoeften. Dit zorgt voor een aanzienlijke verbetering in de aanpak van logistieke uitdagingen, zoals het verminderen van menselijke fouten, het bestrijden van fraude en het verhogen van de algemene efficiëntie.

De ambitie van Waltonchain is om een wereldleider te worden in supply chain dienstverlening, waarbij de nadruk ligt op authenticiteit, transparantie en efficiëntie. Dit wordt bereikt door de grenzen tussen de fysieke en digitale wereld te vervagen, wat leidt tot een revolutionaire verandering in de manier waarop we supply chain management begrijpen en implementeren.

 

Hoe Werkt Waltonchain (WTC)?

Waltonchain's werking is gebaseerd op een naadloze integratie van drie kerncomponenten: blockchain, Internet of Things (IoT) en RFID-technologie. Deze combinatie maakt het mogelijk om producten op een unieke manier te volgen door elke fase van de productie en distributie.

Met RFID-technologie kan elk product in de supply chain worden voorzien van een unieke, digitale identiteit. Deze identiteit wordt opgeslagen op de blockchain, waardoor gegevens betrouwbaar en onveranderlijk worden. Dit maakt het mogelijk om de authenticiteit van elk product te garanderen en de herkomst ervan nauwkeurig te traceren.

De IoT-component zorgt ervoor dat gegevens real-time worden verzameld en gedeeld. Sensoren en slimme apparaten communiceren constant met de blockchain, waardoor een dynamisch en efficiënt beheersysteem ontstaat. Dit systeem biedt bedrijven de mogelijkheid om hun supply chain in real-time te monitoren en snel te reageren op eventuele problemen of veranderingen.

Waltonchain's architectuur omvat een hoofdketen en meerdere subketens. De hoofdketen handelt de WTC-transacties af, beheert de subketens en voert slimme contracten uit. Bedrijven kunnen hun eigen subketens creëren binnen het Waltonchain-ecosysteem, wat hen de flexibiliteit biedt om blockchain-oplossingen aan te passen aan hun specifieke behoeften.

Deze technologische innovatie stelt Waltonchain in staat om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop supply chains worden beheerd, door verbeterde veiligheid, transparantie en efficiëntie te bieden.

 

WTC Token en de Tokenomics


De WTC-token is het kloppende hart van het Waltonchain-ecosysteem. Het heeft meerdere functies, waaronder het uitgeven van subketens, dividendrentes, een krediet- en hypotheeksysteem, gedecentraliseerde activa-uitwisseling, gedistribueerde stem- en bestuursmechanismen, en een gedecentraliseerde beurs.

De tokenomics van WTC zijn als volgt gestructureerd:

 • Totale Voorraad: 100 miljoen WTC-tokens, waarvan er geen meer zullen worden gecreëerd.
 • Circulerende Voorraad: Momenteel ongeveer 88 miljoen.

De WTC-token dient als een transactionele munt voor activiteiten buiten de hoofdketen en faciliteert de samenwerking tussen subketens. Het biedt ook beloningen aan nodes die het netwerk onderhouden. Door deelname aan het netwerk via staking, kunnen gebruikers dividend in WTC verdienen.

 

Waar kan ik Waltonchain (WTC) veilig kopen?

Bitvavo

Toch wel de meest bekendste exchange in Nederland. Met meer dan 175 cryptocurrencies biedt het een breed scala aan handelsopties, en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen via staking. Bitvavo valt op door zijn eenvoudige en veilige platform, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel nieuwe als ervaren Europese crypto-investeerders. Met concurrerende tarieven en een sterke regelgevende status is Bitvavo een betrouwbare keuze voor iedereen die wil handelen in crypto.

Het mooie is dat iedereen die een account bij ze creeërt, er ook nog eens een €10,- op gestort krijgt, dat is lekker beginnen!

Bekijken op BitvavoBybit

Als je de grootste en veiligste exchange zoekt om je crypto's aan te kopen, dan steekt Bybit daar op dit moment wel met kop en schouders boven uit. Je moet wel iets gevorderd zijn om dit platform te begrijpen, maar alle grote jongens binnen de cryptospace gebruiken eigenlijk deze exchange. Ideaal geschikt om tegen lage kosten crypto's te kopen, en ook helemaal ingericht voor traders die graag met leverage traden. Met meer dan 600 verschillende crypto's en honderden future pairs is Bybit eigenlijk wel op dit moment de exchange waar je je crypto's wilt kopen.  

Als je een account maakt bij Bybit krijg je op je storting 3,5% bonus gratis erbij, dus op €100,- euro storting €3,50 gratis. Toch lekker!

Bekijken op BybitBitget

Een grote speler met zo'n 8 miljoen gebruikers wereldwijd. Dit is een wat gevorderde exchange waar je zowel crypto's kan kopen, als kan futures traden. Waar Bitget om bekend staat, is het innovatieve copy trading platform, een zegen voor beginners die het handelen aan proffesionals overlaten, maar wel zelf van kunnen profiteren. Met meer dan 550 cryptocurrencies en een fijne website en app is Bitget ook een fijne plek om je crypto's aan te kopen.

Als je een account maakt bij Bitget mag je aan regelmatig aan het rad van fortuin draaien waar toch wel een paar leuke gratis prijzen bij zitten

Bekijken op Bitget


 

Waltonchain (WTC) een Goede Investering?

Bij het overwegen van Waltonchain (WTC) als investering, is het belangrijk om zowel de technologische innovatie als de marktdynamiek in beschouwing te nemen. Waltonchain's unieke integratie van blockchain, IoT en RFID biedt aanzienlijke mogelijkheden voor transformatie in de supply chain en logistieke sectoren. Deze technologieën dragen bij aan verbeterde efficiëntie, veiligheid en transparantie, wat het potentieel heeft om bedrijfsprocessen te revolutioneren.

In het licht van de huidige ontwikkelingen en toekomstperspectieven kan Waltonchain worden gezien als een leuke optie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de combinatie van blockchain-technologie met real-world toepassingen.

 

Waltonchain crypto verwachtingen en analyse 

WTC bevindt zich momenteel in een intense neerwaartse trend. De chart op het daily timeframe laat lower lows zien en lower highs. Dit is patroon dat eigen vertelt dat we nog verder gaan zaken als er niks ingrijpends gebeurd. Er is momenteel geen ondersteuningsniveau gevonden voor WTC, waardoor het in vrije val is en nog op zoek is naar nieuwe ondersteuningszones.

Voor een positieve wending moet WTC de groene trendlijn gaan volgen, het prijsniveau van 0,17 cent doorbreken en als support maken. Als dat gebeurd is de groene pijl van kracht en kan je meer verwachten de komende tijd. Doet WTC dat niet, dan is de rode pijl van kracht en is de kans groot dat WTC verder gaat zakken.

 

Twijfel je of heb je verder nog vragen over deze crypto, schroom dan niet om onze discord te joinen waar je met zo'n 9000 andere cryptomaten gedachtes kan uitwisselen.

Wil je de discord joinen, klik dan hier!

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws