Wat is Tensor (TNSR)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Wat is Tensor (TNSR)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Inhoudsopgave

 1. In het kort
 2. Wat is Tensor (TNSR)?
 3. Hoe werkt Tensor (TNSR)?
 4. Tensor (TNSR) token en de tokenomics
 5. Waar kan ik Tensor (TNSR) veilig kopen?
 6. Is Tensor (TNSR) een goede investering?
 7. Tensor (TNSR) cryptoverwachtingen en technische analyse

 

In het kort

 • Tensor is een toonaangevende NFT marktplaats gebouwd op de Solana blockchain.
 • Gelanceerd in juli 2022, won het project snel aan populariteit vanwege de snelle en gebruiksvriendelijke NFT-handelservaring.
 • Volgens CoinMarketCap verovert Tensor vanaf april 2024 een aanzienlijk deel, tussen 60% en 70%, van het dagelijkse Solana NFT handelsvolume.

 

Wat is Tensor (TNSR)?

Tensor (TNSR) is een prominente NFT marktplaats gebouwd op de Solana blockchain. Gelanceerd in 2022, richt het zich op NFT verzamelaars en traders en heeft erkenning gekregen voor zijn snelle transactiesnelheden en gebruiksvriendelijke ervaring, waardoor het een favoriet platform is geworden van de Solana community.

Het project werd in 2022 opgericht door Ilja Moisejevs en Richard Wu. Geïnspireerd door Blur biedt het verschillende functies zoals het kopen en verkopen van exchanges, veilingen, opslag, conversie en beheer van NFT's.

Sinds de lancering is Tensor snel gegroeid. In minder dan een jaar is het de grootste NFT marktplaats op Solana geworden, goed voor 60-70% van het totale dagelijkse NFT handelsvolume op het netwerk.

Tensor is toegewijd aan het bieden van een snelle, professionele handelsomgeving en biedt volledige dekking van de nieuwste NFT projecten op de Solana blockchain.

 


Hoe werkt Tensor (TNSR)?

Tensor biedt een geavanceerde NFT-marktplaats op de Solana blockchain, ideaal voor zowel professionele handelaars als casual verzamelaars. Het platform kenmerkt zich door diepe liquiditeit, real-time updates, en geavanceerde handelsopties. Kunstenaars kunnen ook hun eigen NFT's lanceren en beheren via Tensor, wat het een dynamisch en creatief ecosysteem maakt.

Het hart van Tensor is het TNSR-token, essentieel voor governance, transactiekostenvermindering en community incentives. Tokenbezitters kunnen stemmen over belangrijke platformbesluiten, genieten van lagere kosten en verdienen beloningen door actieve deelname. Naarmate Tensor groeit, neemt ook de waarde van TNSR toe, waardoor het ecosysteem en de gemeenschap versterkt worden.

Tensor is niet alleen een handelsplatform, maar ook een gemeenschap die gedreven wordt door innovatie, waar de kracht van blockchain technologie creativiteit ontmoet.

 

 

Tensor (TNSR) token en tokenomics

Het TNSR token is de cryptocurrency van Tensor. Het wordt gebruikt voor:

 • Community (55%)
 • Initiële airdrop (12,5%)
 • Community Treasury (42,5%)
 • Kern contribuanten (27%)
 • Investeerders en adviseurs (9%)
 • Toekomstige fondsenwerving en ontwikkelingsreserves (9%)
   

 

Waar kan ik Tensor (TNSR) veilig kopen?

Bitvavo

Toch wel de meest bekendste exchange in Nederland. Met meer dan 175 cryptocurrencies biedt het een breed scala aan handelsopties, en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen via staking. Bitvavo valt op door zijn eenvoudige en veilige platform, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel nieuwe als ervaren Europese crypto-investeerders. Met concurrerende tarieven en een sterke regelgevende status is Bitvavo een betrouwbare keuze voor iedereen die wil handelen in crypto.

Het mooie is dat iedereen die een account bij ze creeërt, er ook nog eens een €10,- op gestort krijgt, dat is lekker beginnen!

Bekijken op BitvavoBybit

Als je de grootste en veiligste exchange zoekt om je crypto's aan te kopen, dan steekt Bybit daar op dit moment wel met kop en schouders boven uit. Je moet wel iets gevorderd zijn om dit platform te begrijpen, maar alle grote jongens binnen de cryptospace gebruiken eigenlijk deze exchange. Ideaal geschikt om tegen lage kosten crypto's te kopen, en ook helemaal ingericht voor traders die graag met leverage traden. Met meer dan 600 verschillende crypto's en honderden future pairs is Bybit eigenlijk wel op dit moment de exchange waar je je crypto's wilt kopen.  

Als je een account maakt bij Bybit krijg je op je storting 3,5% bonus gratis erbij, dus op €100,- euro storting €3,50 gratis. Toch lekker!

Bekijken op Bybit

 

Coinmerce

Coinmerce is dé plek waar je moeiteloos je crypto-avontuur start of naar een hoger niveau tilt! Met hun super gebruiksvriendelijke app kun je waar en wanneer je maar wilt de beste deals scoren. Of je nu een crypto-nieuwkomer bent of al de nodige trades achter je naam hebt staan, bij Coinmerce voel je je meteen thuis. Geregistreerd bij de DNB en met een ijzersterke beveiliging, dus je weet dat je investeringen in veilige handen zijn. Plus, met meer dan 300 cryptomunten waarmee je binnen een handomdraai met IDeal kan kopen en uitcashen wanneer je wilt    

Als je een account maakt bij coinmerce geven ze ook nog een €10tje gratis om mee te beginnen! 

Bekijken op Coinmerce

 

 

Is Tensor (TNSR) een goede investering?

Of Tensor (TNSR) een goede belegging voor je is, hangt sterk af van je beleggingsdoelen en risicotolerantie. Hier volgt een kort overzicht:

Voordelen

 • Kortingen op vergoedingen - Door TNSR te gebruiken voor transacties op de Tensor marktplaats kun je korting krijgen op protocolvergoedingen.
 • Hoge prestaties - TNSR wordt beschreven als ultra schaalbare virtuele router software, wat suggereert dat het een grote hoeveelheid dataverkeer efficiënt kan verwerken.
 • Open-source technologie - Omdat het gebruik maakt van open-source technologie, zou TNSR kunnen profiteren van een bredere community van ontwikkelaars en lagere licentiekosten.

Nadelen

 • Beperkte staat van dienst - Als nieuwe crypto heeft TNSR een kortere geschiedenis in vergelijking met gevestigde crypto's.
 • Afhankelijkheid van de NFT markt - De waarde van TNSR is gekoppeld aan de gezondheid van de Solana NFT markt. Als de interesse in Solana NFT's afneemt, kan dat een negatieve invloed hebben op de vraag naar en de prijs van TNSR.
 • Uiteindelijk is investeren in deze asset class inherent riskant. Doe je eigen onderzoek, begrijp de risico's en investeer nooit meer dan je je kunt veroorloven om te verliezen.


 

Tensor (TNSR) cryptoverwachtingen en technische analyseTensor (TNSR) werd gelanceerd op 8 april 2024. Daarom zijn er weinig gegevens om technische analyses op de token uit te voeren.

We kunnen echter zien dat TNSR zich in een dalende driehoek bevindt, wat de prijs naar beneden kan begunstigen. Bovendien is de EMA10 nu zichtbaar en fungeert deze als weerstand rond $1,068.

Als je risico wilt nemen door long te gaan op deze token, zet dan een strakke stop loss neer voor het geval het massaal dumpt.

Bovendien, als het naar boven zou breken, overweeg dan de EMA10 als je take profit level. Je kunt je initiële investering op de EMA10 nemen en de rest erboven blijven tot overextended.
 

Dit is een moment opname van 13-05-2024, laat het ons weten in de discord als deze een update nodig heeft!
de discord kan je joinen door hier te klikken.

Twijfel je of heb je verder nog vragen over deze crypto, schroom dan niet om onze discord te joinen waar je met zo'n 9000 andere cryptomaten gedachtes kan uitwisselen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws