Wat is MANTRA (OM)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Wat is MANTRA (OM)? Wat zijn de verwachtingen en hoe werkt het?

Inhoudsopgave

 1. In het kort
 2. Wat is MANTRA (OM)?
 3. Hoe werkt MANTRA (OM)?
 4. MANTRA (OM) token en de tokenomics
 5. Waar kan ik veilig MANTRA (OM) kopen?
 6. Is MANTRA (OM) een goede investering?
 7. MANTRA (OM) cryptoverwachtingen en technische analyse

 

In het kort

MANTRA (OM), voorheen bekend als MANTRA DAO, is een project dat een suite van DeFi-oplossingen biedt.

Het platform biedt functies zoals staking, NFT's en leenmogelijkheden om passief inkomen te genereren.

Het project wil een brug slaan tussen traditionele financiën (TradFi) en DeFi door het mogelijk te maken om echte assets (RWA's) te tokenen.

 

Wat is MANTRA (OM)?

MANTRA (OM), voorheen bekend als MANTRA DAO, is een verticaal geïntegreerd blockchain ecosysteem dat in 2020 wordt gelanceerd. Het project positioneert zich als een DeFi-project dat verschillende financiële diensten aanbiedt via zijn eigen blockchain.

De financiers en crypto-experts die dit project hebben gerealiseerd, hebben uitgebreide ervaring op financieel en zakelijk gebied. Samen werken ze al lange tijd aan het overwinnen van de beperkingen van de traditionele blockchain. Het team breidt zich snel uit op verschillende gebieden, waaronder engineering en operations.

De oprichtingsraad van MANTRA DAO bestaat uit 4 leden. John Patrick Mullin is een ondernemer in financiële technologie, expert op het gebied van tokens en opleider. Will Corkin is een blockchain en financiële technologie ondernemer in cryptocurrency en tokens. Rodrigo Quan Miranda is een voormalig investeringsbankier uit Hong Kong die ondernemer werd in nieuwe technologieën. James Anderson is de CEO van RioDeFi en serieel ondernemer wiens deelname aan blockchain teruggaat tot begin 2013.


Hoe werkt MANTRA (OM)?

In de digitale wereld van DeFi, waar innovatie en technologie hand in hand gaan, bevindt zich het MANTRA DAO ecosystem, gedreven door het krachtige OM token. Dit token is niet zomaar een digitaal asset; het is de kloppende hartslag van een revolutionair platform dat staking, lending en cross-chain mogelijkheden biedt aan zijn gemeenschap.

Stel je een wereld voor waar elke deelnemer niet alleen een gebruiker is, maar ook een beslisser. In de wereld van MANTRA DAO hebben houders van OM tokens het unieke vermogen om de toekomst van het platform te vormen. Ze stemmen over veranderingen, stellen verbeteringen voor en sturen de ontwikkeling van producten binnen het uitgestrekte OMniverse. Deze directe invloed versterkt niet alleen hun betrokkenheid, maar verhoogt ook hun verantwoordelijkheid en verbondenheid met het ecosysteem.

Vervolgens is er het concept van staking binnen MANTRA DAO, dat niet alleen dient als een manier om het netwerk te beveiligen maar ook als een bron van passief inkomen voor de gemeenschap. Door OM tokens in te zetten via de MANTRA web app of via gecentraliseerde exchanges, kunnen deelnemers hun tokens werken laten maken en daarmee beloningen genereren.

Toegang en incentives zijn nog een cruciaal onderdeel van het OM token-gebruik. Stakers krijgen exclusieve toegang tot nieuwe token releases en airdrops van partner-DAO's, wat hen in staat stelt om te profiteren van opkomende projecten binnen de dynamische DeFi ruimte. Deze voorrechten belichten de synergetische mogelijkheden van samenwerking binnen het OMniverse en versterken de groei en stabiliteit van het netwerk.

Bovendien faciliteert het OM token de interactie met MANTRA's geldmarktprotocol. Gebruikers kunnen hun crypto-activa verstrekken om rente te verdienen, terwijl geldschieters van de mogelijkheid genieten om hun vermogen passief te laten groeien door leners van liquiditeit te voorzien. Dit systeem creëert een evenwichtige markt waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten in harmonie.

Ten slotte versterkt het Karma Protocol, gekoppeld aan het OM token, de gemeenschapszin binnen MANTRA DAO. Dit unieke reputatiesysteem beloont positieve bijdragen aan het ecosysteem. Gebruikers met een hogere Karma-score ontvangen hogere staking-beloningen, genieten van lagere kosten en krijgen betere leenvoorwaarden aangeboden. Het is een systeem dat eerlijkheid, bijdrage en gemeenschappelijk succes bevordert.

 

MANTRA (OM) token en tokenomics

Het OM token van MANTRA DAO belichaamt de kern van een gediversifieerd en robuust DeFi-ecosysteem. Met een totale voorraad van 888,888,888 tokens, is OM ontworpen om een integrale rol te spelen binnen de gemeenschap van MANTRA, functionerend als zowel valuta als gereedschap binnen het platform.

Gebruiksdoelen van OM:

 1. Governance: OM-houders zijn uitgerust met stemrechten, waardoor ze cruciale beslissingen kunnen beïnvloeden en vorm kunnen geven aan de toekomst van het platform.
 2. Inzetten: Door tokens te staken, kunnen gebruikers deelnemen aan netwerkbeveiliging en passief inkomen genereren.
 3. Karma-punten: Het Karma Protocol beloont gebruikers voor positieve acties binnen het netwerk, waardoor ze betere beloningen en voorwaarden kunnen verdienen.
 4. Lenen: OM functioneert binnen het leenplatform van MANTRA, waar gebruikers activa kunnen lenen en uitlenen.
 5. DAO Toegang & Airdrops: Het houden van OM biedt speciale toegang tot nieuwe DAO-tokenreleases en airdrops, wat waardevolle kansen biedt binnen de DeFi-sector.

Distributie van Tokens:

 • Openbare Distributie: 8,5% van de tokens zijn beschikbaar gesteld voor het publiek.
 • Privé-distributie: 9% is toegewezen via private kanalen.
 • Team & Adviseurs: 17,5% is gereserveerd voor het team en adviseurs van MANTRA DAO.
 • Treasury & Ecosysteem: Een aanzienlijke 35% van de tokens is in handen van de treasury en voor ecosysteemondersteuning.

Belangrijke Toekomstige Ontwikkeling:
MANTRA DAO staat op een keerpunt met een voorgestelde wijziging om OM het primaire token te maken van hun nieuwe blockchain, de MANTRA Chain. Deze wijziging zou mogelijk het totale aanbod van OM tokens verdubbelen om netwerkparticipatie te stimuleren. Dit voorstel is cruciaal, want het zou niet alleen de utility en het belang van OM verhogen, maar ook een grotere rol toewijzen aan het token binnen het hele MANTRA-ecosysteem.

 

Waar kan ik veilig MANTRA (OM) kopen?

Bitvavo

Toch wel de meest bekendste exchange in Nederland. Met meer dan 175 cryptocurrencies biedt het een breed scala aan handelsopties, en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen via staking. Bitvavo valt op door zijn eenvoudige en veilige platform, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel nieuwe als ervaren Europese crypto-investeerders. Met concurrerende tarieven en een sterke regelgevende status is Bitvavo een betrouwbare keuze voor iedereen die wil handelen in crypto.

Het mooie is dat iedereen die een account bij ze creeërt, er ook nog eens een €10,- op gestort krijgt, dat is lekker beginnen!

Bekijken op BitvavoBybit

Als je de grootste en veiligste exchange zoekt om je crypto's aan te kopen, dan steekt Bybit daar op dit moment wel met kop en schouders boven uit. Je moet wel iets gevorderd zijn om dit platform te begrijpen, maar alle grote jongens binnen de cryptospace gebruiken eigenlijk deze exchange. Ideaal geschikt om tegen lage kosten crypto's te kopen, en ook helemaal ingericht voor traders die graag met leverage traden. Met meer dan 600 verschillende crypto's en honderden future pairs is Bybit eigenlijk wel op dit moment de exchange waar je je crypto's wilt kopen.  

Als je een account maakt bij Bybit krijg je op je storting 3,5% bonus gratis erbij, dus op €100,- euro storting €3,50 gratis. Toch lekker!

Bekijken op Bybit

 

Coinmerce

Coinmerce is dé plek waar je moeiteloos je crypto-avontuur start of naar een hoger niveau tilt! Met hun super gebruiksvriendelijke app kun je waar en wanneer je maar wilt de beste deals scoren. Of je nu een crypto-nieuwkomer bent of al de nodige trades achter je naam hebt staan, bij Coinmerce voel je je meteen thuis. Geregistreerd bij de DNB en met een ijzersterke beveiliging, dus je weet dat je investeringen in veilige handen zijn. Plus, met meer dan 300 cryptomunten waarmee je binnen een handomdraai met IDeal kan kopen en uitcashen wanneer je wilt    

Als je een account maakt bij coinmerce geven ze ook nog een €10tje gratis om mee te beginnen! 

Bekijken op Coinmerce

 

 

Is MANTRA (OM) een goede investering?

Of MANTRA (OM) een goede belegging voor je is, hangt sterk af van je beleggingsdoelen en risicotolerantie. Hier volgt een kort overzicht:

Voordelen

 • Passief inkomen - OM tokens holders kunnen beloningen verdienen door geld in te zetten en liquiditeit te leveren via het geldmarktprotocol van Mantra DAO. Sommige bronnen vermelden rendementen tot wel 35%.
 • Bestuursrechten - OM holders hebben stemrecht binnen het MANTRA DAO ecosysteem, waardoor ze controle hebben over de ontwikkeling van het protocol.
 • Cross-Chain Lending - Het protocol stelt gebruikers in staat crypto assets te lenen en uit te lenen over blockchains heen.

Nadelen

 • Concurrentie - De DeFi ruimte is druk, en MANTRA DAO heeft te maken met concurrentie van gevestigde protocollen.
 • Afhankelijkheid van MANTRA DAO - De waarde van OM tokens is nauw verbonden met het succes van het MANTRA DAO platform. Als het platform niet slaagt, kan de waarde van OM dalen.
 • Uiteindelijk is investeren in deze asset class inherent riskant. Doe je eigen onderzoek, begrijp de risico's en investeer nooit meer dan je je kunt veroorloven om te verliezen.

 

MANTRA (OM) cryptoverwachtingen en technische analyse

Als we naar de daily chart kijken, staat MANTRA (OM) al op all-time highs. We zien met name een potentiële dubbele top voor de token, wat aangeeft dat de uptrend al voorbij zou kunnen zijn en naar beneden zou kunnen omkeren.

Traders zullen waarschijnlijk een shortpositie innemen op deze token (geen financieel advies) zodra er bevestiging is van een neerwaartse trend.

Op dit moment kunnen we een aantal steunniveaus uitzetten waarop de token zou kunnen corrigeren terwijl het een solide basis vindt.

De prijs van MANTRA is overextended, dus ik zou niet aanraden om deze token nog langer te kopen als je te laat bent.

Dit is een moment opname van 06-05-2024, laat het ons weten in de discord als deze een update nodig heeft!
de discord kan je joinen door hier te klikken.

Twijfel je of heb je verder nog vragen over deze crypto, schroom dan niet om onze discord te joinen waar je met zo'n 9000 andere cryptomaten gedachtes kan uitwisselen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws