Wat is BLUR? Een simpele uitleg over deze NFT-Marktplaats

Wat is BLUR? Een simpele uitleg over deze NFT-Marktplaats

Inhoudsopgave

 1. In het kort
 2. Wat is de BLUR Crypto?
 3. Hoe werkt BLUR?
 4. BLUR Token en de Tokenomics
 5. Waar kan Ik veilig BLUR kopen?
 6. Is BLUR een goede investering?

   

In het kort

 • Blur ($BLUR) is een opkomende ster in de wereld van NFT-marktplaatsen, gericht op professionele handelaren.
 • BLUR, de native governance-token van Blur, heeft een unieke positie in de markt dankzij zijn betrokkenheid bij handelaren en de gemeenschap.
 • De recente lancering van de BLUR-token heeft zowel enthousiasme als voorzichtigheid in de markt veroorzaakt.

   

Wat is de BLUR crypto?

Blur ($BLUR) is een opmerkelijke entiteit in de wereld van cryptocurrency, specifiek gericht op de NFT-markt. Het vertegenwoordigt niet alleen een digitale valuta maar ook een innovatief platform voor de handel in non-fungible tokens (NFT's). Gelanceerd in oktober 2022, is Blur ontworpen om te voldoen aan de gespecialiseerde behoeften van professionele NFT-handelaren. Met een investering van $14 miljoen van topinvesteerders en NFT-handelaren, heeft het platform zich snel gevestigd als een belangrijke speler in de NFT-ruimte.

Het unieke aan Blur is zijn benadering van de markt. In tegenstelling tot traditionele NFT-marktplaatsen, die vaak gericht zijn op een breder publiek, focust Blur zich op gebruikers die frequente, grootschalige transacties uitvoeren. Dit wordt ondersteund door geavanceerde functies zoals zero trading fees, real-time prijsfeeds, en een efficiënte interface voor snelle handelstransacties. Deze eigenschappen maken Blur bijzonder aantrekkelijk voor ervaren handelaren die op zoek zijn naar snelheid, efficiëntie en kostenbesparingen.

 

Hoe Werkt BLUR?

Blur functioneert als een geavanceerd platform voor de handel in NFT's, geoptimaliseerd voor professionele handelaren. De kern van het platform is de mogelijkheid om efficiënt en snel NFT's te verhandelen over verschillende marktplaatsen. Dit wordt mogelijk gemaakt door technologieën die zorgen voor onmiddellijke liquiditeit en geavanceerde handelsstrategieën zoals batchplank- en vloerveegtransacties ('floor sweeping').

Een unieke functie van Blur is de 'reveal sniping', waarmee gebruikers snel zeldzame NFT's kunnen identificeren en kopen die ondergewaardeerd zijn op secundaire markten. Dit wordt bereikt door geavanceerde algoritmen die de markt scannen en gebruikers onmiddellijk op de hoogte brengen van potentieel waardevolle NFT's.

Blur's gebruikersinterface is ontworpen om een intuïtieve en gestroomlijnde ervaring te bieden, met real-time prijsfeeds en een prijssorteerfunctie. Dit maakt het eenvoudiger voor handelaren om snel beslissingen te nemen en te reageren op marktbewegingen. Bovendien stelt het portfolio management systeem van Blur gebruikers in staat om hun NFT-verzamelingen effectief te beheren en te analyseren, wat bijdraagt aan betere handelsstrategieën.

### BLUR Token en de Tokenomics

De BLUR-token, gelanceerd door het Blur-platform, is meer dan alleen een digitale valuta; het is een fundamenteel onderdeel van het Blur-ecosysteem. Als een ERC-20 governance-token, speelt BLUR een cruciale rol in de decentralisatie en gemeenschapsgestuurde aard van het platform. De tokenomics van BLUR zijn zorgvuldig ontworpen om een eerlijke verdeling en betrokkenheid te stimuleren.

- **Totale Voorraad:** De maximale voorraad van BLUR-tokens is vastgesteld op 3 miljard. 
- **Verdeling:** 51% van de tokens is gereserveerd voor de gemeenschap, ter ondersteuning van airdrops en andere gebruikersgerichte initiatieven. 29% is toegewezen aan de kernbijdragers van het project, zowel verleden als toekomstige, terwijl 19% is gereserveerd voor investeerders. De overige 1% is bestemd voor adviseurs.
- **Airdrops:** Een significant deel van de BLUR-tokens is gedistribueerd via airdrops. Deze airdrops werden toegekend aan gebruikers op basis van hun betrokkenheid en activiteiten op het platform, zoals handel, bieden en het aanbieden van NFT's.

Door deze tokenstructuur te hanteren, versterkt Blur zijn positie als een gebruikersgericht platform, waar de community actief betrokken is bij de richting en ontwikkeling van het project. BLUR-tokens bieden niet alleen stemrecht maar ook een kans voor gebruikers om te delen in het succes van het platform.

 

BLUR Token en de Tokenomics

De BLUR-token, gelanceerd door het Blur-platform, is meer dan alleen een digitale valuta; het is een fundamenteel onderdeel van het Blur-ecosysteem. Als een ERC-20 governance-token, speelt BLUR een cruciale rol in de decentralisatie en gemeenschapsgestuurde aard van het platform. De tokenomics van BLUR zijn zorgvuldig ontworpen om een eerlijke verdeling en betrokkenheid te stimuleren.

 • Totale Voorraad: De maximale voorraad van BLUR-tokens is vastgesteld op 3 miljard.
 • Verdeling: 51% van de tokens is gereserveerd voor de gemeenschap, ter ondersteuning van airdrops en andere gebruikersgerichte initiatieven. 29% is toegewezen aan de kernbijdragers van het project, zowel verleden als toekomstige, terwijl 19% is gereserveerd voor investeerders. De overige 1% is bestemd voor adviseurs.
 • Airdrops: Een significant deel van de BLUR-tokens is gedistribueerd via airdrops. Deze airdrops werden toegekend aan gebruikers op basis van hun betrokkenheid en activiteiten op het platform, zoals handel, bieden en het aanbieden van NFT's.

Door deze tokenstructuur te hanteren, versterkt Blur zijn positie als een gebruikersgericht platform, waar de community actief betrokken is bij de richting en ontwikkeling van het project. BLUR-tokens bieden niet alleen stemrecht maar ook een kans voor gebruikers om te delen in het succes van het platform.

 

Waar kan Ik veilig BLUR kopen?


 

Bitvavo

Toch wel de meest bekendste exchange in Nederland. Met meer dan 175 cryptocurrencies biedt het een breed scala aan handelsopties, en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen via staking. Bitvavo valt op door zijn eenvoudige en veilige platform, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel nieuwe als ervaren Europese crypto-investeerders. Met concurrerende tarieven en een sterke regelgevende status is Bitvavo een betrouwbare keuze voor iedereen die wil handelen in crypto.

Het mooie is dat iedereen die een account bij ze creeërt, er ook nog eens een €10,- op gestort krijgt, dat is lekker beginnen!

Bekijken op BitvavoBybit

Als je de grootste en veiligste exchange zoekt om je crypto's aan te kopen, dan steekt Bybit daar op dit moment wel met kop en schouders boven uit. Je moet wel iets gevorderd zijn om dit platform te begrijpen, maar alle grote jongens binnen de cryptospace gebruiken eigenlijk deze exchange. Ideaal geschikt om tegen lage kosten crypto's te kopen, en ook helemaal ingericht voor traders die graag met leverage traden. Met meer dan 600 verschillende crypto's en honderden future pairs is Bybit eigenlijk wel op dit moment de exchange waar je je crypto's wilt kopen.  

Als je een account maakt bij Bybit krijg je op je storting 3,5% bonus gratis erbij, dus op €100,- euro storting €3,50 gratis. Toch lekker!

Bekijken op BybitBitget

Een grote speler met zo'n 8 miljoen gebruikers wereldwijd. Dit is een wat gevorderde exchange waar je zowel crypto's kan kopen, als kan futures traden. Waar Bitget om bekend staat, is het innovatieve copy trading platform, een zegen voor beginners die het handelen aan proffesionals overlaten, maar wel zelf van kunnen profiteren. Met meer dan 550 cryptocurrencies en een fijne website en app is Bitget ook een fijne plek om je crypto's aan te kopen.

Als je een account maakt bij Bitget mag je aan regelmatig aan het rad van fortuin draaien waar toch wel een paar leuke gratis prijzen bij zitten

Bekijken op Bitget


 

Is BLUR een goede investering?

In de dynamische wereld van cryptocurrency, onderscheidt BLUR zich door zijn unieke positie in de NFT-markt. Het succes van Blur als platform, gedreven door innovatieve handelsfuncties en een sterke focus op professionele handelaren, biedt een interessant perspectief voor investeerders. De toekomst van BLUR hangt echter af van verschillende factoren, waaronder de verdere adoptie van het Blur-platform en de algemene trends in de NFT- en cryptomarkten. Voor geïnteresseerde investeerders in de cryptowereld van vandaag kan BLUR een boeiende optie zijn, maar zoals altijd is het belangrijk om grondig onderzoek te doen en rekening te houden met de volatiliteit van de markt.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws